Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li vas zanima ko je adminka?

Negativni se ostavljaju i prevarantima sa multija, iako nije bilo saradnje.
2016 02 06
....ovom prilikom pozdravljam i te multije,ONI SU CAREVI, i skidam im kapu,hvala im sto nas stite od lopova.... I tebe srce, hahahahah, nekad se tako ismjem tvojim postovima,obozavam te hahahahahah... hvala sto me udostoji da dodjes na moju temu...bez svakoga ,to mislim!
2016 02 06
:) :) :) zatostomora je naziv profila tih sto su ostavljali utiske
2016 02 06
Zatosamsrce <3
2016 02 06
hahahahahhaha Olja care, TAJ SAM LIK...eto da me upoznas konacno hahahahahahahahaahha
2016 02 06
@rotwajler Cast mi je i zadovoljstvo upoznati Vas :D
2016 02 06
OoO...i ja zamisljam admina u dugackoj haljini :")
2016 02 06
Aleksandra, javlja mi se da si blizu ....cek da izvrtim prsten jos malo hahahahahahaha....mozda se ''umorio'' hahahahhahahahahhahahha.... ....hahahahhahaha Olja hvala hvala hahahaha... <3 .....moram priznat zajedno sa SRCEM, najjace face krpica su mi za sad na temi hahahahahahha....vrijedjelo je otvorit je....
2016 02 06
Brat....ne govori ovaj prsten vise nista...zeza me nesto...mozda ga moram ga brze zavrcet, pa javim sto je reka' hahahahahhahahaha
2016 02 06
@OlgaAn To ti kazem, original Karenjina. Neka dugacka crna kosa vezana u pundju, haljina s kraja XIX veka, ali i neke mackaste naocare (kuku sta napisah) :D
2016 02 06
Aaaaaaaahahahahaahahaahha Olja,evo prsten poludio,pokaza da si blizu...cak i za NAOCARE NEKE nesto kaze...ali ne da ih nosi, no nesto, kao da su upakovane u poklon....ne razumijem ga najbolje sad...aaaaaaahahhhahahahaha
2016 02 06
Pravicu se da nisam videla Olgu.Na drugoj temi misle da je u izolaciji
2016 02 06
jooooj sto je sladak ovaj macak Aleks,vidi mu jezicic aiii...mada,msm da je onaj slicniji,da onako turpija nokte i ona faca,dok gleda nase teme i sprdanje po forumu ahahhahahah
2016 02 06
Slazem se. Pre ce biti da je ona prva maca nego druga :)
2016 02 06
a jeste jeste....to je ono SNILA BABA STO JOJ SRCU MILO...hahahahahhaha Na zalost nekih,nije moj brat zarazan i nema potrebe da bude u izolaciju.... ...no necu o tome/tima kako vec...ovo je vesela tema....hahahhahahahaha
2016 02 06
1 2 3 4 5 6 ... 7