Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li vas zanima ko je adminka?

hm, otkud sad i poklon ...?! hahahaaaaa, nisam jos u izolaciji, samo da mi je ne naslute, ;)
2016 02 06
Sta kazes Oljiska, jel moze ? :D
2016 02 06
Brat,prsten je poludio,sto mu uradi,sam je poceo da se vrti ahahhahahahahhahha..... aaaaaaaaahahahahhaha...ali pokazuje i neku krunu, staaaaa li je ovo vec hahahahahahahahha...pa msm,samo jos ona hvali na ovo hahahahahhahahahaahaha..i potpuna slika! TOP! hahhahahhaha ...kad nadjem sliku ,odgovarajucu,okacicu i ja kako zamisljam hahahahahha
2016 02 06
Tooo Olga, me gusta :D :D :D
2016 02 06
Kruna? pa nije carica nego admin :') :') :') :') :') :') :') ...ali sve je moguce na ovom sajtu
2016 02 06
...pa cak i spanska serija :D:D
2016 02 06
...onda su neki drugi kerefeci u pitanju...ucinje mi se tako nesto,,,ahahahahhahaha...mozda je prsten rajf pokazao,pa me malo pobrka hahahahahhahahahhaha
2016 02 06
hahahahahahahaaaahhhahaaaaaaaaaa
2016 02 06
:P :D
2016 02 06
Ja bih okacila sliku, kako je ZAMISLJAM,ali nije fora, blokirace me odma aaaaaaaaaahahahhahahahaha... cak i pjesmu kad joj posvetih,obrisa je zena,tj cijelu temu zbog mene i pjesme,a ja htjela ljubazna da budem hahahahahhahaha
2016 02 06
Nemoj da vredjamo spanske serije, one su kul, meksicke su telenovele (ne dirajte mi Spaniju por favor) :D :D :D @rotwajler Joj kako bih volela da cujem tu pesmu :) P.S. Valjda necemo svi ujutru biti blokirani... :D
2016 02 06
Ako mene ne blokira sto sam se veceras ispricala na svakoj temi,nece nikog
2016 02 06
Nisi jedina Srce. I ja sam se dala u pricu i na toj drugoj temi sto si spomenula ranije...
2016 02 06
hahahahhaha necemo , zasto bi....pa demokratsa drzava smo....a i bas nikoga ne vrijedjamo, samo se salimo,kad vec ne mozemo bit ozbiljni jer nam pobrise teme i iskulira nas...e valjda nam je ostalo da se makar smijemo SMIJAT...ili ne,no moramo plakat...hahahahhahah ...ma ne smijem pjesmu,ode tema aaaaahahahahahaha......
2016 02 06
ne dajte pogresne ideje zeni,c,c,c...pustite se te price hahahahahhaha
2016 02 06
1 2 3 4 5 6 7