Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Celulit pobediiiv, imam recept! :))

Citala sam na jednom forumu iskustva vise devojaka... prvo je jedna dala recept, onda su ostale probale i uspele. Ovako... pije se kasicica ribljeg ulja... tacnije devojka kaze da odokativno uzima onako jedan cug iz flase, zatim odmah nakon toga popije nerazblazen jedan limun. Nekome za mesec, nekome za par meseci je totalno celulit nestao. E sad, mene brine da nije preagresivno uzimati svakodnevno po jedan nerazblazeni limun? :/
2016 02 12
To nema apsolutno nikakvog smisla. Zna se kako se celulit skida.
2016 02 12
Pa pricali su da nema smisla ni talig od kafe kada se maze bez vezbi... pa sam ja uspela da ga skinem tako bez jedne jedine vezbe. :) Nego mi je to previse "prljav posao".
2016 02 12
Mozes li da napises kako si uradila to sa talogom kafe? :)
2016 02 12
I mene zanima taj recept od taloga? :-)
2016 02 12
Uzmete talog kafe, onoliko koliko je potrebno da namazete kriticne delove, pomesate sa malo ulja da bi se lepse razmazalo ( ja sam koristila maslinovo) namazete i uvijete taj deo sa providnom folijom, drzite pola sata-sat i isperete... Meni je to bukvalno obrisalo celulit ispod guze... a sada ga imam mnogo vise. :(
2016 02 13
Izvinite sto gutam slova i pravim brljotine... dugi nokti, telefon... jbg! xD
2016 02 13
A gde ima da se kupi to ulje sto se pije?
2016 02 13
Ima svuda, ali smrdi nepodnosljivo, ja sam narucila sa sajta iherb sa aromom limuna... kucaj samo fish oil, flasa je sa zutim poklopcem... ne znam sad kako se zove tacnom :/ Probala sam juce, ne oseca se riba uooopste i presrecna sam! :D
2016 02 14