Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ko zeli neka da savet...

Pomoc!!!??? Jednoj clanici, ne zelim jos da je imenujem, sam poslala paket po dogovoru. Na vec snizene cene sam snizila za jos 1500 dinara i platila ja postrinu. Dogovor je bio iplata post netom i slanje. Ja sam poslala, ona se onda javila da se premislja oko uplate pre kupovine, a kada smo se dogovarale nikakve diskusije oko toga nije bilo, sve ok moze takav dogovor! Poslat je paket, ona je uplatila posle mojih poruka da nije uredu da se jedno dogovorimo, a posle drugo... Posaljem sve kao sa slika, cipele potpuno nove, pisao broj, duzina gazista, uslikane sa svih migucih strana, uslikana lepo etiketa na kojoj sve pise! Naocare tkodje uslikane sa svih strana, greskom poslate u drugoj Ray Ban futroli, jer imam dve...izvinim se lepo, kazem ja snosim sve troskove slanja da se zamene futrole...a da stavljen je i parfem 90ml jer sam imala takvu akciju za prvu kupovinu... Njenom muzu ne odgovara velicina, za futrolu, iako sam se izvinila i htela da resim problem na najfiniji ljudski nacin dobijem za paket osude, vredjanje, nepostovanje, pretnje... Imam i cele prepiske, od pocetka, pa ko zeli da vidi moze... Hoce povrcaj paketa, a ja sam naglsila na mom profilu da ne radim to...A verujte mi izasla bih u susret da clanica nije tako reagovala i ponasala se tako... Pa evo, ukoliko neko ima neki savet da mi da dobrodosao je... 😦 Clanica pritom ima dosta ocena, tako da je to verovatno pokrice kao, ali ja sam zgrozena ovim ponasanjem... Zbog ovakvih reakcija dodje mi da prekinem sa upotrebom sajta, maksimalno se trudis da ispadnes fer i korektan, a neko te vredja ili daleko bilo kune!
2016 02 18
Razlog za vredjanje je to sto si poslala pogresnu futrolu i jos pristala da o svom trosku ispravis gresku? To sto njenom muzu velicina nije odgovarajuca nije tvoj problem ako je bila navedena. Trebala bi da napises koja je clanica u pitanju i da okacis razgovor ovde.
2016 02 18
Slazem se sa DDAlex .
2016 02 18
Pridružujem se! Okači lepo razgovor i link. Pa šta ako članica ima mnogo pozitivnih ocena? Kad nije ok, onda nije ok...
2016 02 18
Ja imam savet da skines ono kod Louis Vuitton novcanika da je original...
2016 02 18
Vidi, kada trazis savet ovde, onda moras da se potrudis da izneses i dokaze, jer ovde rec bez dokaza nema tezinu za takve stvari. Znaci, razgovor iz poruka + link naloga clanice + link predmeta koje je kupila + fotografije tog istog predmeta, pa onda savet, misljenja, itd. I nije dozvoljeno da imas fotografije sa interneta na glavnim fotografijama, eventualno moze da bude pola - pola, tj. kolaz, ne jednoj tvoja licna, na drugoj ona sa interneta koja opisuje predmet.
2016 02 19
Slazem se da moras izneti sve dokaze prvo i zasto stalno to "Ne zelim da imenujem clanicu" jer ako vec resite da iznesete sve na forum onda budite i spremne da kazete o kome se radi jer onda sve ovo nema poentu :)
2016 02 19
Ova tema nema svrhu, samo bezveze zauzima mesto u vaznom podforumu. Treba je obrisati.
2016 02 19