Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREVARANT! OPREZ!

Procitajte ovo u celosti, molim vas.
2016 02 19
Zasto joj nisi dala negativnu??
2016 02 19
Sad cu, smisljam sta da napisem, toliko sam ljuta da ne znam sta bih joj pre rekla, a da budem kulturna pritom, uh
2016 02 19
Malo sale da se opustis, poklonu se u zube ne gleda, zato ga je i uzela :D Salim se naravno, ostavila sam ti link za crnu listu, objasni situaciju i postavi link njenog profila.
2016 02 19
Razumem te u potpunosti....ali zaboravi na to neprijatno iskustvo.... ti si pokazala koliko si kao čovek i prodavac pažljiva, to je dovoljno -moralna satisfakcija.... Ona je samo neprijatno iskustvo i ništa više....Dobro je da si ostavila link članice, da ostale članice budu oprezno.
2016 02 19
@OljaBg13 ahahahahahaha skroz se slazem :') Poklonu se u zube ne gleda :) Samo se opusti @Ninana93 uzmi snikers i cuvaj zivce trebace ti kasnije u zivotu :") Prijavi je sada da znaju i ostale clanice o kome je rec i sta se desilo
2016 02 19
> OljaBg13: > Malo sale da se opustis, poklonu se u zube ne gleda, zato ga je i uzela :D > Salim se naravno, ostavila sam ti link za crnu listu, objasni situaciju i postavi link njenog profila. ahahahahahhahahahaha :))) care! :D
2016 02 20
> Marylin: > Ja sam je spomenula na forumu Potencijalni prevaranti ovo joj je mozda vec treci profil onda. Mene je startovala za razmenu sa dva profila koja sam navela u toj temi. Navela sam je tamo, ali sam samo ostavila link u temi, kao i da se clanice paze,ali nisam htela da razvezem, vidim da se uglavnom ne pise nista opsirno a ja sam imala svasta da kazem i da se izjadam. Nadam se da ce adminka da vidi i da sredi i nju i ostale :)
2016 02 20
> Valerina: > Razumem te u potpunosti....ali zaboravi na to neprijatno iskustvo.... ti si pokazala koliko si kao čovek i prodavac pažljiva, to je dovoljno -moralna satisfakcija.... Ona je samo neprijatno iskustvo i ništa više....Dobro je da si ostavila link članice, da ostale članice budu oprezno. Ma da, danas sam vec okej, ali juce sam bila u bunilu totalnom, nisam mogla da verujem sta sam videla :@
2016 02 20
> Dina86: > @OljaBg13 ahahahahahaha skroz se slazem :') Poklonu se u zube ne gleda :) > Samo se opusti @Ninana93 uzmi snikers i cuvaj zivce trebace ti kasnije u zivotu :") Prijavi je sada da znaju i ostale clanice o kome je rec i sta se desilo dina <3
2016 02 20
Uzela poklon a vratila ti tvoju stvar. Znaci primila posiljku, a nije spakovala svoje nego tvoje i to deo. Da ne verujes! Kakav lik? Za psihijatrisko posmatranje garant.
2016 02 22
Sta je sa ljudima vise O.o Ne nerviraj se, kad tad ovako neka glupost mora da ti se dogodi. Dokonih budala ima svuda.
2016 02 22
Ja ne kapiram :D zasto je trazila da vrati sorts?
2016 02 22