Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Poziv svim korisnicima sajta

Poštovani članovi, pošto se sve više nas svakodnevno suočava sa razlicitim vidovima zloupotrebe ovog sajta i sami bivamo predmet istog, a tehnički nema mogucnosti da se prevaranti trajno blokiraju, predlazem da se medjusobno pomazemo i da aktivno nastavimo prijavu svih prevara kako ovde u temama tako i Administratoru. Svaki član i korisnik usluga sajta duzan je da se upozna sa pravilima istog, kao i da vodi racuna sa kakvim clanovima saradjuje. Deo odgovornosti snosite i Vi! Ako ste novi clan, niste sigurni sa kim saradjujete, treba Vam savet... pitajte,raspitujte se! Clanice koje se aktivno bore protiv zloupotreba na sajtu sigurna sam da ce Vam pomoci. Administrator sajta nije u mogucnosti 24 h da budno prati svaki detalj i da bude istog momenta tu kada nam zatreba, bitne stvari, koje su HITNE poput prevara koje se desavaju od strane iskusnih i utvrdjenih prevaranata prijavite u ovom podforumu sa sa naznakom "HITNO" kako bi sto pre skrenuli paznju na prevaru i zloupotrebu. Moli se Administrator sajta da prati ovaj podforum jer cesto u privatnim porukama ne stize da iscita sve i dodje do hitnih stvari jer verujem da je inbox pretrpan porukama, pitanjima itd... Mole se i sve članice da se pre saradnje sa članovima za koje nisu sigurne da su pouzadni (nemaju ocene, imaju negativne ocene, slike skinute sa interneta a nemaju licne itd..) raspitaju se i potraze savet kako bi izbegle lose iskustvo i izbegle skolu koju ne moraju da "plate". Isto tako se mole clanovi koji imaju nameru da nečasno posluju ovde, da zarade brzo iz fotelje varajuci clanice koje posteno saradjuju, poklanjaju nesebicno i trude da ulepsaju boravak ovde , ***DA SE PREISPITAJU DOBRO I DA PRONADJU NEKI DRUGI HOBI U ZIVOTU A NE DA OTIMAJU OD STUDENTKINJA, MAJKI I ČLANICA KOJE SU OVDE DA SE MALO OPUSTE I UZIVAJU!*** Hvala na paznji, zelim Vam uspesne i lepe saradnje! :)
2016 03 03
> Lustgirl: > Poštovani članovi, > pošto se sve više nas svakodnevno suočava sa razlicitim vidovima zloupotrebe ovog sajta i sami bivamo predmet istog, a tehnički nema mogucnosti da se prevaranti trajno blokiraju, predlazem da se medjusobno pomazemo i da aktivno nastavimo prijavu svih prevara kako ovde u temama tako i Administratoru. > Svaki član i korisnik usluga sajta duzan je da se upozna sa pravilima istog, kao i da vodi racuna sa kakvim clanovima saradjuje. Deo odgovornosti snosite i Vi! Ako ste novi clan, niste sigurni sa kim saradjujete, treba Vam savet... pitajte,raspitujte se! Clanice koje se aktivno bore protiv zloupotreba na sajtu sigurna sam da ce Vam pomoci. > Administrator sajta nije u mogucnosti 24 h da budno prati svaki detalj i da bude istog momenta tu kada nam zatreba, bitne stvari, koje su HITNE poput prevara koje se desavaju od strane iskusnih i utvrdjenih prevaranata prijavite u ovom podforumu sa sa naznakom "HITNO" kako bi sto pre skrenuli paznju na prevaru i zloupotrebu. > Moli se Administrator sajta da prati ovaj podforum jer cesto u privatnim porukama ne stize da iscita sve i dodje do hitnih stvari jer verujem da je inbox pretrpan porukama, pitanjima itd... > Mole se i sve članice da se pre saradnje sa članovima za koje nisu sigurne da su pouzadni (nemaju ocene, imaju negativne ocene, slike skinute sa interneta a nemaju licne itd..) raspitaju se i potraze savet kako bi izbegle lose iskustvo i izbegle skolu koju ne moraju da "plate". > Isto tako se mole clanovi koji imaju nameru da nečasno posluju ovde, da zarade brzo iz fotelje varajuci clanice koje posteno saradjuju, poklanjaju nesebicno i trude da ulepsaju boravak ovde , ***DA SE PREISPITAJU DOBRO I DA PRONADJU NEKI DRUGI HOBI U ZIVOTU A NE DA OTIMAJU OD STUDENTKINJA, MAJKI I ČLANICA KOJE SU OVDE DA SE MALO OPUSTE I UZIVAJU!*** > Hvala na paznji, zelim Vam uspesne i lepe saradnje! :) 👍👍👍👏👏👏
2016 03 03
Podrzavam.
2016 03 03
podrška i od mene :)
2016 03 03
Podrzavam :)
2016 03 03
podrzavam :)
2016 03 03
Podrska i od mene ;-)
2016 03 03
Svaka cast na temi i podrska i od mene. :")
2016 03 03
I od mene :-)
2016 03 03
Podrzavam!!!
2016 03 16
Potpuna podrska ! I jos jedan apel adminu da nam bude na usluzi i pomoci oko 'ciscenja' :) sajta.
2016 03 25
Ocigledno beli medvedi mogu da se ponasaju kako hoce. Lomi se na obicnim clanovima.
2016 03 27
I od mene <3
2016 03 31
Tako lepa tema, moja podrška o:) ja sam se slatko obukla i obula na ovom sajtu, teško da bi nešto van sajta mogla kupiti, živimo u teškim vremenima........... majke prvo decu da izmire i za njih ne ostade ništa, studenti... e, tada mi je najviše trebalo o:) držimo li se zajedno,očisti ćemo sajt od članica koje su prevarama ovde našle da zarađuju!!!!
2016 04 04