Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Skellingtonka je carica

Moram da podelim sa vama, devojke, jedno prelepo iznenadjenje koje je nasa Skellingtonka priredila mojoj mami i meni :) Naime, nakon nase saradnje, u kojoj je ucestvovala i moja mama koja je poslala paketic, (jer je deo moje ponude kod nje) nas Skellingtonka je poslala mojoj mami predivnu cestitku. Mama je odmah uslikala i poslala mi slicice,. Ne mogu da vam opisem koliko se ona obradovala, a naravno, sestra i ja zajedno sa njom. Stvarno divan gest, malo je reci koliko ovo govori o osobi <3 <3 <3
2016 03 03
Jeste, ona je sjajan lik, ja je obozavam :D
2016 03 03
Ahahaha! :D Nemojte me TOLIKO hvaliti ima da se pokvarim! :D Drago mi je da smo VAS obradovale!!! :-) to je mali znak pazhnje za poklonchic koji smo dobile od VAS! :-)
2016 03 03
:D :D :D Ehehehe shto je sladak smiley! :D I VI ste KaTjaP i OljaBg13 i Dina86 i josh MNOGO cura koje sam upoznala ovde :D
2016 03 03
I ja sam dobila cestitku od ove divne devojke, jako me iznenadila i raznezila :) Svaka cast :)
2016 03 03
:D :D :D Poklon za poklon...mada je vishe znak pazhnje ! :-)
2016 03 03
Sitnica, a opet tako velika stvar <3
2016 03 10
Sitnice cine zivot lepsim, a mnogo govore o osobi :) <3
2016 03 10
> OljaBg13: > Sitnice cine zivot lepsim, a mnogo govore o osobi :) <3 Nije mi jasno samo sve chestitke sam poslala isti dan i samo Dini je toliko kasnila!Dobro da je stigla. :-) Toliko sam trenutno uspela da priushtim ali bice JOSH poklonchica! zato smo tu da se druzhimo i shirimo pozitivnu energiju! I naravno da vratimo osmeh na lice pa makar na trenutak. ;-) :-) :-*
2016 03 11
Sad'me i ovo chudo zeza... 5put napisah poruku...nije htela da ode... :-(
2016 03 11
Cariceeeeeee... 8-)
2016 03 11
Ahahaha :D Daleko sam ja od toga! >.< :D
2016 03 11
> Skellingtonka: > Ahahaha :D Daleko sam ja od toga! >.< :D Nisi, nisi, nemoj biti lazno skromna x-)
2016 03 11
:D :D :D Imash pravo! Shta se tu sad kao pretvaram neshto! :D :D :D LOL!
2016 03 11