Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Kako prirodno posvetliti kosu (bez sunca)?

Naime, prirodna sam plavusa i kada odem na more kosa mi bude skoro pa bela, ali kako vec 11 godina nisam bila na moru malo je potamnela. Htela bih da je malkice posvetlim, ali ne zelim da se farbam niti ista slicno. Citala sam na netu da je limun dobar za svetlu kosu, kao i med i cimet, pa me interesuje da li imate savete ili licna iskustva koja biste podelili samnom? :)
2016 03 14
Čula sam da čaj od kamilice i jabukovo sirće posvetljuju, ali nisam probala...:)
2016 03 14
Ja sam takodje prirodna plavusa i leti sam stavljala limun na kosu pomesan sa vodom,i to sam uvek radila dok sam se suncala kuci na terasi,bas pomaze da ti posvetli kosa. :) Med i cimet nisam probala.
2016 03 14
> BabyPink: > Čula sam da čaj od kamilice i jabukovo sirće posvetljuju, ali nisam probala...:) To sam i ja procitala, ali o je valjda za tamniju kosu, tako nesto :)
2016 03 14
> Zlatokosa92: > Ja sam takodje prirodna plavusa i leti sam stavljala limun na kosu pomesan sa vodom,i to sam uvek radila dok sam se suncala kuci na terasi,bas pomaze da ti posvetli kosa. :) Med i cimet nisam probala. Ma da leti nije problem, pola sata na suncu, ali me zanima da li bi delovalo i sada bez sunca (da stavim vodu limun da odstoje i isperem posle pola sata) :)
2016 03 14
Ne znam stvarno,nisam pokusavala. :)
2016 03 14
Soda bikarbona posvetljuje kosu :)
2016 03 15
> Dacik1: > Soda bikarbona posvetljuje kosu :) Za zube znam, ali nisam cula za kosu :) Sad mi i frizer kaze da je limun najbolji :)
2016 03 15
Postoji mnostvo farbi bez amonijaka, posvetlivaci kose na bazi ulja, suptile ima odlicno ulje za posvetljivanje, ni malo ne steti kosi. Cemu to mazanje limunom ili ne znam sa cime, 21. vek je.
2016 03 15
> OljaBg13: > > Dacik1: > > Soda bikarbona posvetljuje kosu :) > Za zube znam, ali nisam cula za kosu :) > Sad mi i frizer kaze da je limun najbolji :) Sto se tice zuba,dobar je i zacin kurkuma,pomesaj sa malo vode, i stvarno deluje nakon nekoliko puta,pre pranja zuba.
2016 03 15