Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

* Da li vam smeta ili ne - stvarno me zanima??? *

Mislim da je to dobra ideja..I sama sam razmisljala o tome ali sam se uvek ustrucavala da ne bi ispala napadna.kada kupujem uvek pitam za popust..Cesto mi je taj popust suvise mali pa zbog toga odustanem od kupovine.Licno bi volela da me clanice, kod kojih sam se raspitivala o nekom predmetu ili koji mi je u omiljenim, obaveste o snizenju cene za isti.Pre par minuta sam jednu clanicu,koja se interesovala za jedan moj predmet,obavestila da je isti sad na snizenju.. :") Pa sta bude... :)
2016 03 17
Meni ne smeta,i sama pitam za popust ako mi se nesto svidja.Takodje,dobra ideja,za slanje poruka u inbox clanicama koji vas predmet drze u omiljenim.Meni i u opisu pise "ako mislite da je cena veca,pitajte za popust".Podrzavam temu 😊
2016 03 17
Lepo bi bilo, ali i ne mora jer obicno i sama pogledam da li ima snizenja, tj. ona se pokazu u ceni predmeta. S druge strane to sto mi je omiljeno nazalost mi najcsce nije i hitno, vec nesto drugo sto nisam ni stigla da stavim u omiljene predmete...ne znam sta da kazem, moze i ne mora. Ideja je svakako lepa, pozz. ; )
2016 03 17
ja sam masu puta to radila (slala porukice kada spstam cenu) i jedno 15ak puta sam tako prodala predmet, dva puta me je neko napusio da ga ne uznemiravam i vise puta su mi se samo zahvalile kulturno clanice na obavestenju bez da su kupile...
2016 03 18
Ih ta opcija da se dobijaju obaveštenja o promenama kod predmeta i članica ovde neće biti nikad, ne funkcionišu ni mnogo banalnije stvari a kamoli to da uvedu. Vidim da je većini ideja ok, da neke to rade i da se isplati. Ne vredi prodaja je, bar kod mene, užasno stala od kako se uveo ovaj novi dizajn sajta pa eto bar neka ideja kako se malo pokrene prodaja. Nije ni ranije bilo lomljenja oko kupovine, ali bar se s vremena na vreme nešto prodalo. Sad ništa, a mislim da su mi predmeti ok i da nisu toliko visoke cene odkud znam šta je problem...
2016 03 18
Uletela sam u tu pricu sa obavestenjima o popustu, pa sta bude ... Javicu vam :")
2016 03 20
Dobra ideja, mada mi se svakako vise svidja nesto sto sam pocela da praktikujem, a to je da pitam da li moze popust, pa ako moze supeer... Naravno, primetila sam da dosta devojaka i mene pita za popust, i nikad do sad nisam rekla da je cena ne... :")
2016 03 21
Nina srećno i javljaj kako ide :") Ma ja za popust uvek pitam kad kupujem to se podrazumeva :)
2016 03 21
Meni je ta ideja skroz gotivna, volela bih biti obavestena. Jeste da u omiljene stavljam sve zivo, ali svejedno.. u najgorem slucaju lepo cu se zahvaliti i sve kul. Nikako ne bih smatrala takav oblik komunikacije smaranjem ili negativnim na bilo koji nacin. Ako snizite nesto sto se nalazi medju tridesethiljadamiliona meni omiljenih, slobodno me kontaktirajte :")
2016 03 22
Kako ide ... NIKAKO! Od 11 poslatih poruka (za toliko sam se odlucila, za pocetak) samo jedan odgovor, t.j ponuda za razmenu. Da se razumemo, nisam ocekivala spektakl ali svakako jesam reakciju da bi znala sta i kako dalje. Neko ''hvala'', ''ne smaraj'' ... bilo sta. Ovako, nisam pametna sta da mislim.
2016 03 23
1 2 3