Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Oprez sa razmenama!!! Molim za misljenje

Hahahah, e bas si me nasmejala sad :D Pa i nije bio los, mogao bi da prodje :D
2016 03 19
Meni je fascinantno da neko može da zadrži poklon, a ostalo vrati. Pa valjda vraćaš sve što je bilo u paketu ako si nezadovoljan 8-)
2016 03 19
Poklon je poklon, i rekla sam joj da ga zadrzi :)
2016 03 19
Strašno >:(
2016 03 19
Poklon se ne vraca, ali da zna red ,kao sto ne zna, trebalo je da uz vracene parfeme upakuje i ona neki pokloncic .
2016 03 19
Tako je, trebalo je da upakuje i ona poklon bar. Po meni je vracanje paketa usled razmena bas uzaludno trosenje novca na postarine. Ispada da ni jedan parfem ne odgovara ni jednoj ni drugoj, a vracaju se opet s duplim placanjem postarine i nema nikako smisla. Nije trebalo ni da prihvatis povracaj robe, tj ponovnu razmenu.
2016 03 19
Nisam zelela da na silu ostavljam nekome nesto ukoliko mu se ne dopada...
2016 03 19
Jao Boze... bas mi je zao kad procitam ovako nesto, i sama sam imala lose iskustvo... Ovo je bas nepostovanje. I sve mogu da shvatim, ali recenicu "parfemi smrde, stoje dugo otvoreni" nikako. :D Imam jedan parfem dobijen za rodjendan u oktobru 2014, otvoren istog dana, evo i ovog trenutka je miris kakav je bio i tad... A da ne pricam o ovim koji su otvoreni pre 4-5 meseci. Gluposti.
2016 03 19
Nije mozda uspela da se seti adektvatnijeg razloga, sta znam... Kad je parfem kvalitetan, i po 5 godina moze da stoji i da se ne promeni ni za nijansu miris, a tek ne par meseci, pa ovaj i skoro godinu dana, koliko ga imam. Dani88, eto i tebi toliko traje i ostao je isti... Sve to su samo izgovori a ja sam iz tudjeg predomisljanja izvukla lekciju..
2016 03 19
Kapri23 moje postovanje! Necu da uticem na odluku oko ocene,ali moram ti odati duboki naklon i postovanje za ljutsku odluku da ispravis svoju 'gresku' i vratis parfeme.I to bez ikakve gorcine u komunikaciji i bez sujete ostavljas joj poklon.To puno govori o Vama. Bravo! E sad ...sledece pitanje je ko ce israviti njenu gresku? Ako ostane nekaznjena, greska ce se zboraviti , i ispariti! Da bi se Vasa dobrota cenila ,bezobrazluk se mora sankcionisati .
2016 03 20
Original parfem ne moze da smrdi nikad, ni posle 10 godina; moze da ne odgovara miris ili da se clanici neko javio u medjuvremenu za kupovinu, pa se predomislila ;) Lepo receno, MamaTriSina, za dobrotu i bezobrazluk :)
2016 03 21
1 2