Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

JA SAM U ŠOKU!!!

Cao devojke, moram ovo da podelim. Pre 10ak dana sam prodala clanici dzemper ona mi je sve uredno platila pre slanja (tu nemam ama bas nikakvih zamerki). Ja njoj 2x saljem poruku sadrzine ''da li je sve ok sa dzemperom, da li je zadovoljna i td'' reko ajde ne vidi zena. Sinoc joj opet posaljem poruku posto mi je stvarno neprijatno da neko kupi nesto od mene a da mi ne javi da li je sve ok. ''Imale smo saradnju, tacnije prodala sam vam Yessica dzemper, da li ste zadovoljni, nista mi ne javljate a vidim da ulazite na sajtu ? Da podelimo utiske, posto vidim da i vi ostavljate utiske a i vama ostavljaju.'' Da bi danas dobila odgovor '' Poslala si mi prljav,isflekan,dlakav i na dva mesta pocepan dzemper i kakav utisak zelis? '' Ja stojim iza toga da sam poslala cist dzemper, opran, bez dlaka i fleka, i ne 100% nego 1000% dzemper nije bio icepan. Meni je bas sad bezveze ako ona mene oceni negativnom ocenom. Sta je cekala 10 dana da javi :/
2016 03 19
Ima svega... Ja sam kupila sandale od devojke koja je tvrdila da su nenošene, stigle su iznošene, prljave, iscepane...
2016 03 19
Ja sam imala slucaj da je devojka jedva podigla nov kupaci koji sam joj poslala. Licno sam ga spakovala, zastitila snalu na gornjem delu da bi mi devojka nakon preuzimanja rekla da ne moze da veruje koliko je kupaci iznosen, ispran i da su kamencici poispadali. Sta reci o tome. Ima nas raznih.
2016 03 19
Ja sam poodavno clanici odnela, skoro na adresu, predmet. Dala sam joj i popust, iako je vec bilo jeftino i napisala sam joj da cemo se naci kad njoj odgovara i gde- da ne daje za postarinu, tj da ne saljem post ekspresom. Nije mi uopste bilo usput, jer sam udaljena autobuskom linijom bar pola sata. Svidelo joj se i uzivo, kvalitet je bio odican, ali nije htela da ostavi utisak ni posle moje ljubazne opomene za istim. Mislim da je nekim osobama jako tesko udovoljiti i svemu nadju manu, ali to svakako jeste licno njihov problem. Nekom nesto jednostavno ne stoji dobro, ali to je licni propust. Dogodi se i da ne primetimo feler, a posaljemo. Ljudski je gresiti, a i ljudski je dogovoriti se kako odgovara obema stranama. Ja npr cesto ne primetim odmah po prispecu paketa da nesto ne valja, jer ne zagledam detaljno, uglavnom samo probam ako je cisto, a i ne smeta mi ako je u celosti otprilike takav- kakav sam ocekivala. Glupo je komentarisati posle duzeg vremena, svakako
2016 03 19
i meni par ljudi nije ostavilo utisak a kao zadovoljni su ali ne opterecujem se, necu ni ja njima!
2016 04 06
Sta ocekujuuuu !! pa nek idu u butik i kupe 5 puta skuplje sto je u kabinama probalo 300 ljudi???strasno.
2016 04 06