Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Budite oprezne!

Uz unapred izvinjenje clanici ,ali moram da upozorim devojke. Odustala je od kupovine kada je saznala da sam iskljuciva u odluci da saljem stvari tek kada na racunu vidim novac. Njene reci su bile:'Nista onda nemojte slati,nisam do sada tako radila.' Ne mogu iz nepoznatog razloga da postavim link profila ali ime joj je mrvicaaaaa Imam i podatke koje mi je poslala za slanje, ali ih za sada ne bi iznosila javno. Inace nema ni jedan utisak i nije mi jasno sta je znacilo ovo njeno 'nisam do sada tako radila'? BUDITE OPREZNE MOLIM VAS!
2016 03 24
Jedini STOP znak koji mi je uvek drago da vidim. Kao da sam na sigurnom ;). Moje postovanje!
2016 03 24
;) <3
2016 03 24
Da nije slučajno Snežana R---k ? Ja sam imala identičnu situaciju, na drugom sajtu.
2016 03 24
> AleksandraKraus: > Da nije slučajno Snežana R---k ? Ja sam imala identičnu situaciju, na drugom sajtu. Zorica Z.Obrenovac Mada su ovde Imena relativna stvar :).
2016 03 24
S jednom clanicom sam se davno dogovarala za razmenu, ali da saljem kad stigne njen paket, jer nije imala utiske i ona se uvredila..posle je dobila utiske...ali neko misli da ce on biti prevaren ako prvi uplati ili posalje
2016 03 24
Ja licno ocekujem da mi se prvo uplate novci i isto tako, kada nesto kupujem, prva uplacujem. Ne upustam se u kupovinu od devojaka koje nemaju niti jedan utisak. Prodati mogu, ali kako sam rekla, nakon sto dobijem novac.
2016 03 24
Imaju clanice koje ne znaju kako funkcionise postnet, pa odustaju, mada ja uvek objasnim kad mi neko kaze da ne zna i da nikad nisu tako uplacivale. I starno desavalo se par put da clanice nisu znale i na kraju kad sam objasnila po kom principu funkcionise uplatile su pare i nije bilo nikakvih problema, a bile su nove i bez utisaka. Sve zavisi kako se postavi kupac ali i prodavac :")
2016 03 25
Sve je na pocetku objasnjeno uz izvinjenje i da nije nista licno, vec jednostavno princip rada .Svako bira svoj,a na ovom sajtu gde nemamo nikakvu zastitu i garanciju administratora moramo se oslanjati na utiske,pa i na intuiciju. Takodje sam joj naglasila da je placanje preporuceno, skuplja varijanta, jer se placa i otkup novca. Naravno, ispostovala sam i njenu odluku da nije do sad tako radila i da ipak nece kupiti. Danas mi se javila da se ipak odlucila da ce uzeti cizmice i da ce sutra uplatiti novac.
2016 03 25
Evo i ovdje da napisem,ono sto na prvi pogled vidjeh pogresno.... "KR MILUTINA ??? (od kad pisu skracenice adresa) *OBRENO****A****VC ??? (pogresno upisan grad) ....plus, STANISAVLJEVIC (da ne grijesim dusu ako se neko tako preziva, ali ta se skoro vratila, pod tim prezimenom, poznata prevarantkinja)... (inace, do sad ovako CITAVE iskucane uplatnice nisam gledala, osim one od prije par dana, lazne, sto je neko okacio) .....i na moje uplatnice,ovaj zadnji dio, sto iskuca printer poste (PTT 11500, pa broj ziro-racuna, pa datum, vrijeme itd itd, PISE 2 PUTA, na tom tu mjestu dje desno vec postoji, ali postoji i lijevo, u predjelu linije, ispod koje pise mjesto i datum prijema...) ....sve u smemu, NISTA VI NE SALJITE, dok god ne legne....jer nisu cista posla ovdje s ovom uplatnicom...
2016 03 28
....da, previdjeh jos nesto....nema potpisa od radnika iz poste (ono sto nazvrlja samo reda radi).... sad cu uslikat neku moju uplatnicu, nadjoh je zaboravljenu u novcaniku, da vidite o cemu ''meljem'' :') :') :') :')
2016 03 28
....evo sam dosadna, ali nadjoh joooos gresaka...malo ima ć, č, š....MALO NEMA... NEBOJSA (š)....a onda STANISAVLJEVIĆ (tu ima ć) pa onda RACUN (nema Č)....a onda GLUŠČEVIĆ (takodje na mojoj uplatnici prije broja nema "=" (znak "jednako"), nego neko kako maaaaalo "W" (sto li im je ovo vec, nesto njima u postu, sto god bilo)....
2016 03 28
Sve ima smisla sto ste naveli draga ROT:) i hvala Vam na posvecenosti da mi pomognete!
2016 03 28
Nema na cemu, a i za MamuTriSina (moje gore list) :* :D , uvijek i to RADO! <3 <3 <3 <3
2016 03 28
Mozda sam previse skepticna ali i pecat je malo cudan?Cudno nepravilnog oblika,nije bas kruznog ,i bas se osusio.Retko sta moze da se procita osim da se nasluti OBRENOVAC,koji je takodje cudno ukomponovan?! Kao da je neko hteo napisati SU...pa se predomislio.
2016 03 28
1 2 3