Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Budite oprezne!

Oh, evo nam ga i nas CAR Nikoliti!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Sad ga je neko ''ugasio'' :') :') :') :') :')
2016 03 28
> MamaTriSina: > Mozda sam previse skepticna ali i pecat je malo cudan?Cudno nepravilnog oblika,nije bas kruznog ,i bas se osusio.Retko sta moze da se procita osim da se nasluti OBRENOVAC,koji je takodje cudno ukomponovan?! > Kao da je neko hteo napisati SU...pa se predomislio. ...i ja to vidjela, narocito jer oni radnici, kad se pecat ne vidi, odalame u postu njime ponovo, da se sve zvoni...uvijek me cudi kako lupaju tako i kako izdrzava onaj sto, kao cekicem iz sve snage odalame,ma dobro i papir izdrzi hhahahahha.... (...jedino da neko iz Obrenovca potvrdi je li pecat ovakav i na njegovoj nekoj uplatnici...) ....mada ni nema potrebe, jer toliko gresaka ima, i mimo toga....
2016 03 28
@rotwajler, @MamaTriSina, slazem se u potpunosti. Na ovoj uplatnici ima mnogo nepravilnosti !
2016 03 28
Nikoliti je nas andjeo cuvar u vidu znaka STOP. <3
2016 03 28
> rotwajler: > Nema na cemu, a i za MamuTriSina (moje gore list) :* :D , uvijek i to RADO! <3 <3 <3 <3 Draga Rot izgleda da i Mrvica ima 'njene gore list ' pa joj je taj, neki njen prezimenjak ostavio pozitivan utisak:).Koincidencija ili...
2016 03 28
Hahahhaha, da daaaaa, sve za ''rodjaka'' izgleda.... :') :') :') :')
2016 03 28
Neocekivan obrt situacije, Potencijalnbi prevarant je pratio temu(a kako i ne bi kada je citava posvecena njoj,njemu). Nedavno mi je uplacen novac .Paket ce dobiti ,ali tema ostaje KAO OPOMENA ! Zahtevala sam da mi sad posalje original ,pravu uplatnicu.Ako ne posalje okacicu na temi izvod iz banke gde se tacno vidi KADA je novac uplacen. I da ...zaista joj se zahvaljujem na kupovini.U zdravlju da nosi cizmice. IMAJU DOBRU MANTRU TAKO DA SE NADAM DA CE JOJ PROMENITI POGLEDE NA SVET.
2016 03 28
Heh , pokusala je da Vas prevari s uplatnicom, nije uspjela... Kad je uhvacena, pokusala je da i Vas i nas, zavara, opet nije uspjela... Ali ovo je FENOMENALNO, imate priliku da joj vratite za sve prevarene, i zeznete je kao ona mnoge, za novac...hahahahahha Ali nemojte da grijesite dusu (a znam da necete, i bez ovoga sto ja pricam), pa joj posaljite te cizme, (i za svaki slucaj, cuvajte tu potvrdu da ste ih poslali), a i za svaki slucaj, odma podignite novac (posto sam procitala u nekoj temi da je moguce da ga vrati nekako vec,ne razumijem se bas, pa da se ne razmisljate)....i neka su joj srecne, pa ce njoj i slicnima vratit OVAJ GORE kad mu dodju na red... Hahahahah dobro rekoste, IMAJU DOBRU MANTRU TAKO DA SE NADAM DA CE JOJ PROMENITI POGLEDE NA SVET....nadamo se!!!! :') :') :') :') :') :')
2016 03 28
Nek od sutra koraca PRAVIM PUTEM ! <3
2016 03 28
E i ovo docekasmo da vidimo hahahahaha, da neko posteno posalje paket prevarantu, iako ****ZNA DA JE ISTI TAJ PREVARANT, PRVO POKUSAO DA GA PREVARI!!!**** MamaTriSina VI STE, UZ BRATA MOG, FENOMEN OVOG SAJTA!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
2016 03 28
Kako da vaspitam sinove i da ih naucin da budu posteni i ispravni ljudi ,ako im ne dam dobar primer kao njihova majka:") . A i meni je moj otac govorio 'Ko tebe kamenom ti njega hlebom!' <3 A Bog vidi sve, pa ce se on pobrinuti i odluciti ,kada ce i kome, taj nas hleb da prisedne.
2016 03 28
Uh daleko bilo, uopste nisam sumnjala u Vas i u Vas postupak neee ne daleko bilo <3...nego mi je (sad kad se sve dobro zavrsilo) smijesna ova sva situacija...smijem se tome sto docekasmo jos da vidimo na ovom sajtu... :') ...sad se prevarant, tamo nedje, malo osjeca (dok joj ne stignu cizme bar) kao svi oni koje je prevarila...doduse ona ce na kraju dobit placeno, ali bar malo/na kratko da vidi kakav je osjecaj drugim clanicama bio.... :|
2016 03 28
> rotwajler: > Uh daleko bilo, uopste nisam sumnjala u Vas i u Vas postupak neee ne daleko bilo <3...nego mi je (sad kad se sve dobro zavrsilo) smijesna ova sva situacija...smijem se tome sto docekasmo jos da vidimo na ovom sajtu... :') > ...sad se prevarant, tamo nedje, malo osjeca (dok joj ne stignu cizme bar) kao svi oni koje je prevarila...doduse ona ce na kraju dobit placeno, ali bar malo/na kratko da vidi kakav je osjecaj drugim clanicama bio.... :| Zajedno sa Vama se smejem i znam da niste sumnjali. Da zlo bude vece jutos je blokirana ,a vec je otvorila novi profil. Evo imena ,jer opet ne mogu da okacim link preko telefona .... katarinaaaaaaaa
2016 03 28
Hahahahahhha a mozda se vratila da Vam ostavi pozitivnu kad joj stignu cizme.... :') :') :') :') :') :') :')
2016 03 28
Da,da bas ta. Bas je brza ,a i besposlena izgleda. 8-)
2016 03 28