Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

pitanje: kupujem-prodajem

Cao, devojke! :) Zanima me da li neka od vas prodaje stvari na sajtu kupujem-prodajem i da li prodaja ide bolje nego ovde? Htela bih da postavim neke stvari a svi se zale da prodaja ovde slabo ide pa me zanima da li na tom ili nekom drugom sajtu ide bolje i brze? :)
2016 03 26
I mene to isto zanima...imam profil i na Limundu ali jos nisam pocela da ga koristim...izgleda mi komplikovano...i da li Limundo uzima proviziju od onoga sto prodamo??? :)
2016 03 26
Ne ide prodaja ni na KP ja sam drzala mnogo predmeta tamo, obnavljala oglase, ali ne ide. KP je za tehniku, automobile, kucne aparate... Slabo ide odeca..
2016 03 28
odeća jako slabo ide na kp.kao što je članica pomenula uglavnom je sajt predviđen za skuplje stvari,automobile,motore,alat....Svuda se definitivno garderoba slabo prodaje,što je slučaj i sa ovim sajtom.Najveći problem je poštarina i second hand šopovi.
2016 03 28
Ja na kupindu prodam najvise stvari, ako znaci nesto...
2016 03 28
E da znate da su second hand sopovi sve upropastili, pre par godina prodavala sam sve sto postavim... Hvala na odgovoru, devojke, da se ne mucim da postavljam tamo kad vec ne ide :) Probacu jos jednom na Limundu, snizicu cene jos, pa se nadam da cu se resiti tih suvisnih stvari a ipak dobiti koju paricu za njih :")
2016 03 28
Meni na Kupindu nikad nije islo, belinda 34, cak i kada sam imala niske cene clanovi su predmete stavljali na svoje liste zelja i tako bi stajale mesecima a nista se ne bi prodalo :/
2016 03 28
Ja na kupijem-prodajem i kupindu prodajem nove stvari (sto bi se ovde reklo komercijalna prodaja) i odlicno mi ide na ta dva sajta ali kazem sa novim stvarima.Za polovne stvari mislim da je najbolji limundo,ma da ako jje zaista dobra stvar a po niskoj ceni. Ovaj sajt sam bas volela ranije vise zbog kupovine nego zbog prodaje jer sam stalno gledala nove predmete ali od kad se promenio dizajn nekako mi je nepregledno tako da ne mogu da pratim sta je novo na sajtu.Kontam da zbog toga i vama slabije ide prodaja.Ja sam recimo gldala sve sto izadje pa nadjem svasta nesto intersantno,dok me sad mrzi da ulazim u svaku kategoriju posebno.Mislim da se ovaj sajt mnogo pokvario od kad je nov dizajn a ranije mi je bio omiljeni i svasta sam nalazila,sad sam bas izgubila volju za MK....
2016 03 28
KP je odlican za prodaju polovne/nove tehnike (najbolje idu telefoni) i nove odece, sve sam prodala sto sam postavila od nove/nekoriscene garderobe, torbe....prodaja polovne garderobe najbolje ide ovde :)
2016 03 28
Hvala na odgovorima, devojke :) Ja imam neke nove stvari pa cu njih izbaciti na KP da vidim kako ide, a polovno cu ponovo da postavim na Limundo pa se nadam da ce se prodati :)
2016 03 28
Ni meni ne ide bas prodaja garderobe na Kupujem - Prodajem, tamo sam prodavala uglavnom namestaj i sve prodala, ali garderobu slabo, sem dva muska kosarkaska dresa.. Par puta se neko i interesovao, pitao za dimenzije, ali ipak nista..
2016 04 20
Meni se čini da KP uglavnom gledaju muškarci :) prodala sam tamo neke karte za koncerte i par knjiga... Što se obuće i odeće tiče, imam neki muški duks koji stalno gledaju, pitaju za dimenzije, za žensku garderobu niko ni ne pita, gledaju eventualno novu markiranu garderobu, torbe i obuću... jednom sam samo neke čizme prodala ali je stvarno bila smešna cena :) Nije to sajt za polovnu garderobu, pogotovo ne za žensku ;)
2016 05 01
> dragana182II: > Cao, devojke! :) Zanima me da li neka od vas prodaje stvari na sajtu kupujem-prodajem i da li prodaja ide bolje nego ovde? Htela bih da postavim neke stvari a svi se zale da prodaja ovde slabo ide pa me zanima da li na tom ili nekom drugom sajtu ide bolje i brze? :) Za mene je Kp bolji od svih.Dugo sam na tom sajtu...ali slabo tu ide zenska odeca i decija.Najbolji kupci su mi muskarci(za odecu,tehniku) i neverovatno-iako je uvek placanje pouzecem,nikad nisam imala losa iskustva.
2016 05 04