Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarenaaaaa

Bila je jedna clanica iz NS cini mi se, ona je zenska propratila sa svojim peticama i kupace i korsete, i neki ves, Bog da sacuva kakve fotke, pritom, aj da ima bar neko zmijsko telo, nego onako, jedino upadljivo na njoj su te petice. Sto nju ne nadje, nego mene bas i tu tvoju Branku
2013 07 09
Dzo secas je da je neko trazio od neke clanice da se slika u tangama a tange 350din, a ti rekla da na pijaci ima za 100 haha :D
2013 07 09
Da i jos ja ispala budala sto joj kao lupam antireklamu, a ona se nervira i trazi savet sta da radi, fotnuti se ili ne, pitanje je sad, ubice nas Sekspir i romantika hahahahahahahahahha
2013 07 09
hahha strasno [:smejati] ko zna mozda se i slikala [:smejati]
2013 07 09
Gde si se nje setila, koma jbt, ja ispala najgora na temi, kao sto je vredjas, pa ne vredjam zenu, sta koji moj zbog obicnih tangi pravi dilemu da li da se fotka u njima ili ne, apsolutno ne, cak i da kostaju ne znam koliko, jbt decko nekad ne zavredi poverenje za tako nesto, a kamoli anonimus odavde. A i ona vala, napicila cenu za njih, ja bre toliko placam gace u NY, a ne za obicne pijacarke. zinula guza za lovu-a vala, jake pare 350din, pa daje cak i polugole fotke uz njih po potrebi.
2013 07 09
I toga je bilo? Znaciii idem sa ovog sajta [:besan]
2013 07 09
Ma ti samo nemoj da radis fotke po "narudzbini" i bice ok :) Ti ne verujes Ribice koja je to bila koma od smeha ovde, zena postavlja najozbiljije temu, naslov tipa STA DA RADIM, i pise kako joj je ta i ta clanica trazila fotke u tangama da vidi koliko su providne, i sad ona ne zna da li da se fotka. Na sve to, Bojanamaza neka me demantuje ako lazem, zena imala fotku u opisu predmeta na kojoj je u nekim helankama i te tange preko [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] Pa mislim, sta dalje pisati takvom azurnom prodavcu hahahahah
2013 07 09
auh, nacisto smo smorile Crneribice123...
2013 07 09
nemoj da zezas da je slikala ftange preko helanki???!!!! pa kako , majku mu tange uopste mogu da stoje nego kao tange....??!! [:uplasen]
2013 07 09
Veruj da mogu [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati]
2013 07 09
Juju ovo je strasno [:smejati] ne znas da li da places ili da se smejes.
2013 07 09
o gospode, zar bi neko poverovao da bi iko kupio ves koji bi ona obuka na golo....pa toga nema ni u Africi... milim takvog siromastva koje bi navelo nekoga da nosi polovan ves...
2013 07 09
kreativna radionica Laza Lazarević [:smejati] [:smejuljiti] [:plakati]
2013 07 09
bolje da se smejes...a i zdravije... [:keziti]
2013 07 09
Slatko sam se nasmejala nocas. sada na spavanje. drage moje obucene dame, ostanite obucene [:smejuljiti] laku noc.. [:poljubac]
2013 07 09