Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarenaaaaa

Devojke, i ja sam imala slicno iskustvo sa doticnom ''Jecikom.'' Odmah sam provalila sta je u pitanju! Pa, niko nije lud da se slika u gacama i da deli slike po internetu! [:smejuljiti]
2013 07 09
butterfly, procita li ti sta je bila dilema oko tangica ? [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati] ima ludih, veruj na rec [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 07 09
ako koja djevojka ima bilo kakav podatak o dotičnoj neka se javi da skupa svi stanemo ovome na kraj, dosta je bilo!! [:vrtoglav]
2013 07 09
I ja sam se smorila. Devojka je trazila 4 kragne i da joj spustim cenu zbog kolicine, sto sam, naravno, i ucinila. Onda sam trcala do Galerije gde su mi bile izlozene stvari, uzela ih i htela da joj posaljem u KG, ali je rekla da sacekam petak. Posto sam ja u petak morala da otputujem, poslala sam dan ranije svojoj drugarici koja zivi u KG stvari i prosledila im brojeve da se nadju i razmene stvari. Devojka se uopste nije javila... Kao da nije dovoljno sto sam se ja potrudila, nego sam jos cimala i trecu osobu i evo nista. Ne zelim da budem zlobna i da stavljam njen profil ovde, ali stvarno nije u redu. OK mi je ako se neko predomisli, ali samo neka to kaze. A kada neko nema kulturu ni da se javi, onda je to strasno. [:besan]
2013 07 09
Otkrivamprevare, hahahahah pa eto ti na nekoj od stranici pre, jos povezujem utiske sta i kako... Mislim da bi nama svima sa krpica bilo resenje da postoji neko azuriranje kako mozemo videti koji su sve NOVI nalozi napravljeni... Ovako, ta Matenta kod nas je bila vidljiva samo kroz utisak ove Mijice. A vidim i kod vas.
2013 07 10
vidim da si pisala tamo, pusti link nase teme na toj vasoj onda, mozda neka clanica hoce da kontaktira neku koja je pisala o dopisivanju sa tom personom
2013 07 10
1 2 3 4