Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zabetonirano!!!

Hoće li se nekad promeniti TOP članovi ili je to zabetonirano zauvek?
2016 04 08
Da, Majo....i to sa armaturom...nazalost.
2016 04 08
Kraljice!!! :)
2016 04 08
Ja mislim da ce se to tesko promeniti. Mislim da nove clanice prvo kupuju od njih pa tek posle cackaju po sajtu :) To je super reklama i mislim da ce tesko neko da ih nadmasi i zauzme poziciju na top listi :/
2016 04 08
Što se tiče novih članica ne znam, ali sam sigurna je starim članicama ova top lista davno prevaziđena. Lista više nema nikakvu poentu.
2016 04 08
Ma nije meni uopšte cilj da budem na toj listi niti ću ikad biti jer mi je prodaja užasno opala, ali jednostavno imam utisak da sajt "stoji", sve jedni predmeti na početnoj, isti top članovi, sve istoooo ,:(
2016 04 08
:') :') :') Svaka cast za naslov :') :') :')
2016 04 08
> MajaSchatz: > Ma nije meni uopšte cilj da budem na toj listi niti ću ikad biti jer mi je prodaja užasno opala, ali jednostavno imam utisak da sajt "stoji", sve jedni predmeti na početnoj, isti top članovi, sve istoooo ,:( I da ti prodaja odlicno ide, tu na posten nacin nikada neces doci jer ima njih sta 50 stvari prodaju za manje od sat vremena... Znaju svi o cemu govorim... I iskreno, zaboli me ...., da prostite na izrazu, za top clanove i sve ostalo sta ima veze sa tim... :')
2016 04 08
Sajt stoji ponajvise od ove promene dizajna koliko sam primetila
2016 04 08
> JovanaP92: > Sajt stoji ponajvise od ove promene dizajna koliko sam primetila U pravu si. Od kada je doslo do promena sve je nekako zamrlo :(
2016 04 08
:') hahahahahaha, najjaci naslov do sad (u vezi ove teme i price...) hahahhahahahahahahaha
2016 04 08
Konstatacija koju svi primecuju i koja nema smisla , kao ni popularni artikli na pocetku, cini mi se da su i oni zabetonirani 8-)
2016 04 11