Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li jos nekog nervira....

Uzasavam se kad vidim da na podforumu 'Trazim' ljudi konstantno otvaraju teme sa naslovom "Trazim nekog ko ce da se menja", " trazim razmenu" itd.... Da li postoji za te razmenjivacice posebna rubrika?! Smatram da na podforumu TRAZIM treba da trazite nesto odredjeno sto zelite i sto vam je potrebno, a recimo sto niste nasle na sajtu ili je mozda lakse da vam nude u temi da ne biste listale predmete.....
2016 04 19
Za "te razmenjivacice" kako ti kazes, a malo ti je grub termin, nepostoji drugi podforum sem tog i ne znam zasto ti to toliko smeta jer je ovo sajt za kupovinu-razmenu i poklanjanje.
2016 04 19
Bas taj termin sam upotrebila jer sam videla negde usputno temu pod nazivom "Razmenjivacice, oglasavajte se ovde" :) Taman udjem da vidim da sta ko trazi, mozda imam da ponudim, pa cak i da se menjam, a sama ponekad otvorim temu da trazim odredjeni predmet i slicno..... nemam nista protiv razmena..... Ali bukvalno u roku od pet minuta sajt bude preplavljen i ne mogu da vidim teme koje sam ranije pregledala.... Zbog toga kazem da bi bilo super da ta tema zaista postoji gde ce da se sakupe sve "razmenjivacice". Apsolutno nikoga nisam htela da uvredim, jer i sama prodajem, kupujem, menjam se i poklanjam :)
2016 04 19
Slazem se, uvek se napise trazim da kupim/trazim za razmenu, ali kada trazite konkretan predmet. Trazim nekog za razmenu mi je isto kao ono trazim kupce, sirok pojam :D Ne smeta mi, ne bunim se, samo kazem sta mislim :)
2016 04 19
> NatySd: > Uzasavam se kad vidim da na podforumu 'Trazim' ljudi konstantno otvaraju teme sa naslovom "Trazim nekog ko ce da se menja", " trazim razmenu" itd.... > Da li postoji za te razmenjivacice posebna rubrika?! > Smatram da na podforumu TRAZIM treba da trazite nesto odredjeno sto zelite i sto vam je potrebno, a recimo sto niste nasle na sajtu ili je mozda lakse da vam nude u temi da ne biste listale predmete..... Takodje se slazem sa vama Nemam nista protiv razmene Ali rublika trazim upravo i jeste za osobe koje nesro traze a ne mogu da nadju za kupovinu ili razmenu A ne Trazim kupca Trazim razmenu pogledajte usput sve snizeno Trazim........pa u temi kada otvoris pise TOTALNA RASPRODAJA TRAZIM RAZMENU.....TO JE TEMA KIJA NE PRIPADA RUBLICI TRAZIM jer u rublici trazim jasno stoji da se trazi peedmet A sve te decojke koje traze razmenu retko kada ostvare istu jer cesto se ne poklope ukusi od devojaka koje se jave na oglas pa onda ta ista nudi razne popuste a otoei oglas za razmenu Sve je vise takvih tema o razmeni kako se otvaraju ali ne i realizuju cast izuzecima Tako da podrzavam to da takve oglase ne treba otvarati u toj temi vec posebnu rubliku za zamene/razmene
2016 04 19
Kad je davno postavljeno pitanje gde spadaju razmene i potraznja za istim,adminka je rekla da je to podforum "Trazim" ali samo za razmene i potraznja za odredjenim stvarima a ne onaj tip "trazim kupca" ili "trazim hitno da rasprodam"
2016 04 19
A da za ovo Trazim sam zaboravila Tema glasi TRAZIM Pa kada otvoris pise Trazim nekoga ko ce da udomi ove leporice U linku su patike Tako da treba sve te blokirari i slazem se u potpunosti Da se razumemo ja nemam nista protiv razmena ili na odgovarajucim.mestima
2016 04 19
> JelenaDuletic: > A da za ovo Trazim sam zaboravila > Tema glasi TRAZIM > Pa kada otvoris pise > Trazim nekoga ko ce da udomi ove leporice > U linku su patike > Tako da treba sve te blokirari i slazem se u potpunosti > Da se razumemo ja nemam nista protiv razmena ili na odgovarajucim.mestima Slažem se da takve članice treba MOMENTALNO blokirati, jer izluđuju. A razlika između devojaka koje traže razmene za određen premet i "opšte" razmene je ogromna jer ove druge uglavnom prave budalama članice kad im se obate za razmenu, kao nisu ništa našle ali može razmena. Sve to mi je baš nekako bljak i jadno...
2016 04 19
*htedoh reći, može popust.
2016 04 19
Ja ne razumem teme tipa tražim svašta nešto, kupujem svašta... Znači nije navedeno šta, nego samo eto kupuje mi se NEŠTO. Nije mi jasno šta sad treba da radimo na toj temi, ako tražiš svašta onda listaš sajt, ili mi treba da nudimo svoje profile na temi? Logično mi je da se napiše (kako većina i radi) tražim to i to, konkretno. Isto mi je zanimljivo kad neko traži odeću, pooosebno obuću, a ne navede broj koji traži. :D
2016 04 19
Mene nervira kad traze odredjeno i bude im isto i slicno ponudjeno, nekad i citavih nekoliko stranica u temi...pa nista ne nadju- ni hvala, ni ne odgovara..znaci- reklamiraju se na pogresan nacin :| Te sto traze nesto i svasta nesto- a ne znaju sta- uglavnom se i ne razmenjuju ;)
2016 04 19
Slazem se sa temom. Isto kao kad bih u svakoj temi reklamirala profil... Trazim kupca... Imam IDEJU kod mene popusti... Sport i dijeta - dotrcite kod mene, veliki popusti :) Definitivno nam oduvek fali rubrika Razmene... ne znam zasto niko ovde ne reaguje na predloge clanova kad ih ima u tolikom broju O.o sajt nista ne zanima osim da koriste brojnost clanova i zaradjuju od reklama. Nebitni smo skroz O.o
2016 04 19
Upravo tako. Sajt je otisao... Gde ne treba :/
2016 04 19