Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

"Ali"srecu kvari...

Ne mogu verovati da neke clanice humanu kategoriju tj.pokloniti,koriste da se promovisu pod sloganom;"Poklanjam ovo,ali ako kupis kod mene za ovoliko..."To je tako odvratno.Ubedjena sam da kod takvih nema humanosti niti su u stanju ikad da bezuslovno nekome nesta poklone.Svima nama,ovde znaci neki dinar,ali treba biti i covek i ne mesati babe i zabe.
2016 05 08
Ćao, Ne bih da ih branim, možda su neki skuplji pokloni a prodaja ide jako loše pa pokušavaju i na taj način da privuku pažnju, šta ćeš, svako bira svoj način ;) Evo kod mene na profilu dosta bezuslovnih poklona pa ih opet niko i ne gleda :( Pozdrav :)
2016 05 08
A ove sto se jave kad neko nesto daruje, prodaju ovde te iste stvari koje su im poklonjene 😂 i to je malo bezobrazno, zar ne?
2016 05 08
> NatySd: > A ove sto se jave kad neko nesto daruje, prodaju ovde te iste stvari koje su im poklonjene 😂 i to je malo bezobrazno, zar ne? To je stvarno bzvz :-/ Takvima bi trebalo ostaviti negativnu po mom mišljanju :-/
2016 05 08
Ima tih dezurnih sto i to rade.Ne zna se sta je gore.A ima i treca kategorija-one sto kad im poklonite,ne ostave ni ocenu,a izraze odusevljenje!😝
2016 05 08
Upravo tako! Nezahvalnost.....
2016 05 08
Postoje i bezuslovni i "uslovni" pokloni (uz kupovinu) : ) i oba su u istoj kategoriji. Ja imam predmete kao bezuslovne i kao poklone uz prodaju (doduše samo jedan predmet od kad poklanjam na ovom sajtu) Još uvek nisam doživela preprodaju poklona ali ne sunjam da će se desiti :D
2016 05 08
Zavisi kako se formuliše oglas ako piše POKLANJAM a kada otvorite ustvari je prodaja plus navodni poklon onda je bezobrazno isto kao i 1rsd ili razmena a ustvari je prodaja od 5000 dinara :) Ali kod mene ima oglas gde piše da prodajem dva rumenila za jednu cenu plus poklon senka koju ne želim da prodajem jer je polovna a ne treba mi. Ili prodajem Baggy končani džemper plus poklon kajiš. Nema u tome ništa loše. A ako ću da budem toliko humana da jednostavno poklanjam stvari koje ne nosim onda ću to uraditi van interneta, odem u Crveni krst ili poklonim nekome koga poznajem a znam da mu treba.
2016 05 09