Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Novi sam član

Molim vas za pomoć. Tek sam napravila nalog pre neki dan i krenula da ubacujem po nekoliko artikala. Imam još dosta toga od mene i dece što sam pripremila, ali sam prvo mislila da vidim kako da se pozicioniram, ne kapiram najbolje kako sve funkcioniše, a nigde nisam našla lepo da vidim neke smernice i savete. AKo negde sve to piše, molim vas da me uputite, ako nije problem. Do sada sam sve prodavala na Limundu/kupindu pa sam mislila da pokušam ovde. Ako nema previše šanse da počnem da prodajem bez ijedne ocene da se ni ne trudim da sve kačim. :-/ Hvala unapred!
2016 05 20
Osnovni problem na MK je taj da članice nisu zaštićene pri bilo kojoj vrsti saradnje... Tu nastupa opravdana nepoverljivost i ne opravdana težnja ka saradnji isključivo sa članicama koje imaju dosta utisaka (iako je prisutan ne mali broj primera prevara i sa njihove strane, što nije evidentirno negativnim ocenama jer se članice plaše osvetničke). Tako da, iz mog više nego skromnog iskustva, ne nadajte se velikom broju prodaja i razmena u kratkom roku. A možda i ja negde grešim. Ali, ništa vas ne košta da probate. Dobrodošli i srećno. :)
2016 05 20
Izvinjavam se na zbunjujućim konstrukcijama rečenica, ovo je odgovor u hodu. :)
2016 05 20
Hvala puno u svakom slučaju. Vidim da ću se izgleda preorijentisati na druge sajtove gde već imam sve pozitivne. Ili ja nemam ništa zanimljivo. Dodaću još neke stvari, pa ako ništa dižem ruke :-) Hvala, shvatila sam ;-)
2016 06 01