Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zasto se ne kaznjavaju podvale???

kako da izbrisem njen predmet iz omiljenog dijela...kliknula dok smo jos ugovarale za sandale...???
2016 05 29
Idite u omiljene premete, otvorite sliku i tamo gde ste kliknuli za omiljeno (deo gde je srce ispred_) , opet kliknite na isto mesto i to je to
2016 05 29
Ne znam gde mi nestade komentar, sada moram ponovo. Dakle, ne radi se da li je predmet 500 ili 5000, nije poenta u novcu vec u bezobrazluku i podvaljivanju. Kakav je to komentar "sta si ocekivala za 500 dinara", ocekivala sam predmet sa slika, sta nije jasno?! Postavi link clanice, lupi negativnu i adminu link teme. I jos nesto, kada vec pisem, vec nekoliko puta mi se desava da pitam neke clanice jos slika nekog predmeta, a one naravno ne odgovore i nakon toga, predmet naprasno prodaju. Sajt je postao prepun prevaranata i lopova razne vrste. A niko nista da preduzme. Uzas i katastrofa.
2016 05 29
Danas sam dobila poruku da je doticna blokirana... zao mi je na kraju sto je sve tako moralo da zavrsi...ipak je lekcija za neke druge...nadam se... naravno, sandale su bacene...mada sam ih cuvala nekoliko dana , misleci da ce razmisliti... sta je tu je... ne razumijem kako neozbiljno neki shvataju posao...osnovno za vecinu stvari je procitati ugovor... jednostavno je...a opet kako neozbiljno shvataju svoj posao, ma koji on bio...
2016 06 06
1 2