Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Vremenom odeca propada.

Dana 23 ja sam kupila rang majicu u planeti sport materijal ne znam kako da opisem lep je i udoban ali non stop nesto kao neke cvrgice opadaju ne znam zasto platila sam je 1700 dinara a nesto kao da kvalitet nije dobar ili sam corava ?! :D x-)
2016 06 01
Verovatno u sastavu ima više poliestera nego pamuka.Probaj da preko zalepiš i dopro pritegneš široku lepljivu traku i onda naglo povučeš,možda ostanu na traci. Pozdravi baku i kaži joj da je LEGENDA!
2016 06 01
> dana23: > Verovatno u sastavu ima više poliestera nego pamuka.Probaj da preko zalepiš i dopro pritegneš široku lepljivu traku i onda naglo povučeš,možda ostanu na traci. > Pozdravi baku i kaži joj da je LEGENDA! Hvala za savett <3 <3 Pozdravicu jee :* Hvalaa <3
2016 06 01
Prvo, ukoliko se odeća adekvatno čuva ona može biti u odličnom stanju, godinama, pa i decenijama unazad. Ali kad je već napisano da se ovde prodaje odeća iz 2013. nekako se podrazumeva da se ta odeća nije nosila te 3 godine i ne vidim razlog zašto ne bi bila u istom stanju kao i tad? Pod uslovom da stoji u ormanu, složena, da je nisu izbušili moljci i da nije odložena u džak pa u podrum... Drugo, što se tiče cena to je jaaaaaaaaako široka tema. Slažem se da su neke cene nerealne, i ja sama objavim u temu ukoliko vidim neki bezobrazluk. Tipa, pre neki dan sam videla da članica za 800din prodaje brus koji je na aliju oko 2-3e, čak se nije udostojila ni da slika nego postavila sliku direktno sa sajta. Naravno predemt je obrisan... Ali ako neko ima markirane stvari tipa Armani, Gucci pa čak i ako je od pre 3 god sigurno neće da stavi cenu 300din, a neko kinesko smeće se prodaje za 3300din. Ja lično nemam ni jednu krpicu na profilu koja nije bar 30% snižena u odnosu na kupovnu, čak i stvari sa etiketom, a nošene su i preko 50% snižene. Ne vredi da se nervirate oko cena, tako je kako je, a svako od nas treba malo da "pročešlja" i svoj profil i da razmisli o svojim cenama pre nego što krene druge da komentariše. ;)
2016 06 01
Marija schazt :Ja sam sve cene snizila ...A mogu jos ako kupcu ne odgovara...Naravno kako ti kazes da treba da proceslja svoj profil ali stvarno su neki bezobrazni ipak su ovo kripce nismo tu da bih smo ljudima ;)
2016 06 01
Ja sam iskazala svoj relvolt, i odlazim sa sajta definitivno. Srecno svima i jos jednom svaka cast vama devojke.(mislim i na one devojke koje imaju skupe krpice iz 2013. 😃)
2016 06 01
Napisala sam već da malo-malo pa se pojavi tema u kojoj se ljudi bune i čude oko tuđih cena, nisam mislila konkretno na tvoj profil. Ali ulazila sam na profile tih koji se stalno žale samo na tuđe cene i iskreno nisam primetila da su im cene nešto drugačije nego ostalim devojkama na sajtu, čist prosek... Jeste poenta sajta malo promašena, svi u opis stavljaju komentar tipa "oslobađanje od suvišnih stvari itd" a ustvari im je cilj ili da zarade ili da povrate novac od kupovine. Bez ikakve loše namere, samo sam htela da kažem da je nerviranje oko toga bespotrebno.
2016 06 01
> MajaSchatz: > Napisala sam već da malo-malo pa se pojavi tema u kojoj se ljudi bune i čude oko tuđih cena, nisam mislila konkretno na tvoj profil. Ali ulazila sam na profile tih koji se stalno žale samo na tuđe cene i iskreno nisam primetila da su im cene nešto drugačije nego ostalim devojkama na sajtu, čist prosek... > Jeste poenta sajta malo promašena, svi u opis stavljaju komentar tipa "oslobađanje od suvišnih stvari itd" a ustvari im je cilj ili da zarade ili da povrate novac od kupovine. > Bez ikakve loše namere, samo sam htela da kažem da je nerviranje oko toga bespotrebno. Ma kakvih uvreda?!Naprotiv gotivim to sto ste rekli...Naravno hoce da zarade a ne da se oslobode viska.. :D ..Razumem da su im potrebne pare ali dajte ne treba sad da uzmemo i da deremo..Npr. Majica jedna koju sam videla ovde na sajtu prodaje se 1600 dinara a kod kineza je 500 koja razlika?! Uuuuhh a polovna ne nova ...Stvarno je to s t r a s n o ! Nemam recii ......
2016 06 01
Da, ili kinezi ili aliexpres ,:( A žao mi je što je cocoa1 toliko razočarana u sajt... Ja nisam previše kupovala, ali kad hoću da nađem neki predemt to je potraga od nekoliko dana, naravno nekad odustanem, ali kupila sam i stvaaaarno prelepe, kvalitetne i očuvane stvari preko sajta po zaista presmešnim cenama. Verujem da je većina članica spremno da spusti cenu, plati poštarinu ili da neku drugu pogodnost, samo treba pitati. Naravno ima i neljubaznih baksuza ali, bože moj, koliko mi se samo puta desilo da uđem u butik sa namerom da baš tu kupim nešto i odustanem zbog nadrndane prodavačice. Tako je isto i ovde. Budite pozitivne i ovaj sajt može da donese jako lepa iskustva <3
2016 06 01
> MajaSchatz: > Da, ili kinezi ili aliexpres ,:( > A žao mi je što je cocoa1 toliko razočarana u sajt... Ja nisam previše kupovala, ali kad hoću da nađem neki predemt to je potraga od nekoliko dana, naravno nekad odustanem, ali kupila sam i stvaaaarno prelepe, kvalitetne i očuvane stvari preko sajta po zaista presmešnim cenama. > Verujem da je većina članica spremno da spusti cenu, plati poštarinu ili da neku drugu pogodnost, samo treba pitati. Naravno ima i neljubaznih baksuza ali, bože moj, koliko mi se samo puta desilo da uđem u butik sa namerom da baš tu kupim nešto i odustanem zbog nadrndane prodavačice. Tako je isto i ovde. > Budite pozitivne i ovaj sajt može da donese jako lepa iskustva <3 Isto je i kod mene slucaj..Da ti nandrdanih ima koliko hoces .. Niko joj nije birao posao...Kod nas u Krusevcu ima koliko hoces takvih baksuza ...Kupovina zavisi do prodavaca..da bi je kupio mora postojati ljubaznost pre svega ..A ne dodje nandrndan i sve ono prevrce ocima ...Stvarno bezobrazluk i nemarnost ... :( :( :D :*
2016 06 01
Evo primera predmeta koji je verovatno stajao negde dugo, ne znam gde i ne znam od kad- izgledalo je kao da nije noseno, zift crno, deblji pamuk sa elastinom, moderniji kroj..Dobila sam ga u razmeni i odusevila se. Posle par nosenja povucem jace da rukav podignem i upadne mi prst, pocepa se 1,5 cm. Vlaga je ucinila svoje, moja pretpostavka, mada je predmet uredno i mirisao
2016 06 01
> jacaikaja: > Evo primera predmeta koji je verovatno stajao negde dugo, ne znam gde i ne znam od kad- izgledalo je kao da nije noseno, zift crno, deblji pamuk sa elastinom, moderniji kroj..Dobila sam ga u razmeni i odusevila se. Posle par nosenja povucem jace da rukav podignem i upadne mi prst, pocepa se 1,5 cm. Vlaga je ucinila svoje, moja pretpostavka, mada je predmet uredno i mirisao Materijal je kriv za to mozda ga je i zato stavila za razmenu/prodaju :D
2016 06 01
A jel se predmet osećao na vlagu? Ako nije onda je verovatno neki nekvalitetni materijal, kao što napisa Biljana. Mada što se tiče tog "pucanja" meni su dva džempera iz Terranove pukla na istom mestu ispod pazduha posle 2-3 pranja :s Ne kapiram šta ja to radim sa rukom jer bi njihova odeća ipak trebala biti kvalitetna...
2016 06 02
> MajaSchatz: > A jel se predmet osećao na vlagu? Ako nije onda je verovatno neki nekvalitetni materijal, kao što napisa Biljana. > Mada što se tiče tog "pucanja" meni su dva džempera iz Terranove pukla na istom mestu ispod pazduha posle 2-3 pranja :s Ne kapiram šta ja to radim sa rukom jer bi njihova odeća ipak trebala biti kvalitetna... Treba biti kvalitetna!Koliko si ga platila dzempr ?
2016 06 02
Koliko se sećam jedan je bio 900din, a drugi valjda 600din na nekom sniženju. Nije strašno oštećenje, zakrpila sam i mogu da se nose najnormalnije, ali eto toliko o "markiranim" krpicama i kvalitetu... Mada opet kažem, možda ja imam neke neartikulsane pokrete rukama jer je interesantno da su oba pukla na istom mestu ,:)
2016 06 02