Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neostavljanje utisaka

6 utisaka sam juce obrisala, datih u proteklih mesec ipo dana, jer se devojke nisu udostojile da uzvrate. Bile su i vise nego zadovoljne kupovinom, jer su mi takav sms pustile, ali od utiska nista, iako se zahvalim i zamolim da ostave i da cu isto uciniti. Neke od tih devojaka imaju preko 100 saradnji kao ja, i nije mi jasno. . .necu umreti za tih 6 utisaka jer do sada od kada imam profil ovde bar 30 nisam dobila, ali mislim da je na ovom sajtu to potrebno jer su prevaranti svuda. Sta vi radite u tim situacijama?
2016 06 07
Ja sam isto bila u toj situaciji i ne mogu da verujem da postoje takve osobe zar je to toliko tesko? :/ :/ :/ :/ Posle treba da dosadjujem jos meni neprijatno a one nista :") :")
2016 06 07
isti slucaj i meni fali neki utisak..ali ne molim i ne smaram,ako ne uzvrate brisem i ja moj.....samo neznam dali ih mrzi ili jednostavno nece...
2016 06 07
I meni se to dešava. Pitam jel sve ok i da li su zadovoljni, kazu sve je super. I ja ostavim utisak njima i naglasim da sam ostavila i ništa . Neznam u čemu je fora.
2016 06 07
Ja nisam ni ispratila, trudim se da uvek ostavim, a oni kako hoće. Nije mi se desilo da utisak brišem, ne znam jesam li zaboravila nekad, a pojma nemam da li su meni ostavili utiske svi sa kojima sam sarađivala :D
2016 06 07
Posle saradnje putem poruke, bez obzira da li sam kupac ili prodavac, razmenim par recenica o kupljenom/prodatom predmetu i napisem da sam ostavila utisak. Ukoliko nakon par dana ne dobijem utisak, napisem poruku podsetnik i desavalo se par puta da su devojke stvarno zaboravile. Ove druge koje i pored toga ne ostave utisak, ostaju bez istog, jer nemam problem da obrisem svoj. : ) Utisci su bitni, i ostavljanje utisaka je deo kulture na kupoprodajnim sajtovima. Na osnovu njih mozemo da se odlucimo da li zelimo da saradjujemo sa nekim. Naravno, ponekad nisu ni oni presudni, ali meni licno znace, ja ih citam.
2016 06 07
Ista situacija..
2016 06 07
> DesireMe: > 6 utisaka sam juce obrisala, datih u proteklih mesec ipo dana, jer se devojke nisu udostojile da uzvrate. Bile su i vise nego zadovoljne kupovinom, jer su mi takav sms pustile, ali od utiska nista, iako se zahvalim i zamolim da ostave i da cu isto uciniti. Neke od tih devojaka imaju preko 100 saradnji kao ja, i nije mi jasno. . .necu umreti za tih 6 utisaka jer do sada od kada imam profil ovde bar 30 nisam dobila, ali mislim da je na ovom sajtu to potrebno jer su prevaranti svuda. Sta vi radite u tim situacijama? I ja sam imala takav problem...naglasi da je ostavljanje utisaka obavezno i napisi to u onom delu >o meni< a ako to ne pomogne budi dosadna sve dok ne dobijes utisak. :)
2016 06 07
Статистички гледано, ја после сваке десете сарадње нисам добила повратни утисак, али своје, које сам дала њима, не бришем. То што неко не уме да послује овде, што није научио правила игре, што је једноставно неодговоран и слично није мој проблем. Мени је битно да сам ја своје испоштовала, а поступци осталих довољно говоре о њима - неке тако мале ствари могу доста да кажу о другој особи, без обзира што је ово виртуелан свет. (:
2016 06 07
Ја раније некако уопште нисам имала проблема са остављањем утисака, тек ми у неком протеклом периоду (једно два месеца уназад), чланице махом не остављају утиске. Као продавац увек сачекам утисак од купца, јер је његово задовољство/незадовољство то које одликује сарадњу. И онда, ништа. Све је ок, сви задовољни, али од утиска ништа. Први пут сам јуче једну чланицу замолила да ми узврати, јер је ово сад постало епидемиолошког карактера и то ме баш нервира. До сада никоме нисам обрисала утисак, али сам почела да се премишљам...
2016 06 07
Ostavjanje utiska je neophodno u onlajn kupo-prodaji, prosto se podrazumeva. Od kada sam na sajtu, fali mi 5-6 utisaka i ako su me obavestavali da su zadovoljni predmetima....Ja sam njima ostavljala a zasto meni nisu, ne znam....bilo mi je neprijatno da ih podsecam....ali kao sto rece moja draga KaTjaP....pocecu i ja da brisem utiske ukoliko mi se ne uzvrate posle uspesne saradnje 8-)
2016 06 07
Ja nisam brisala do pre mesec dana! Sada brišem, sačekam pet dana (mada je i to mnogo) ako ne ostave, brišem i ja moj utisak! Ne znam zašto je toliko teško ostaviti utisak,ili je to već nemarnost? !
2016 06 08
Meni je takođe krivo kada devojke zaborave da uzvrate utisak, a sve je bilo ok, pogotovu kada sam bila kupac ...bilo me je sramota,iskreno ,da podsećam članicu,a takođe nisam brisala svoje koje sam dala,dala sam ih od srca <3
2016 06 08
Uvek ostavljam utisak, ali dešavalo se da ne dobijem utisak, uglavnom od članica koje se retko loguju, tako da nisam to doživela tragično. Ne brišem svoje utiske, čak i kada ne dobijem povratne. Ovde mi fali nekih 10% utisaka, ali mi na KP fali 90% ocena, pošto taj sajt članovi shvataju kao male oglase i ne vode računa o davanju ocena. Takođe, sistem ocenjivanja je možda malčice neintuitivan i vidim da se mnogi ne snalaze baš najbolje. U svakom slučaju, sa vremenom sam shvatila da je totalno nebitno da li će vam neko ostaviti utisak, ako je pozitivan. Bitno je da druga strana ne bude nezadovoljna. Inače, džabe i hiljadu drugih pozitivnih utisaka.
2016 06 08
Ima i u tome istine, al mislim da je ipak to stvar kulture, ja ih rado citam, pogotovu ako clanica nije iz istog grada a ja zelim od nje da kupim, ili ako zelim da prodam da vidim da je ozbiljna i podize paket.
2016 06 09
1 2