Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Slobodno vreme i hobiji /

Rukotvorine /

Chainmaille nakit - rucni rad

Prvi je definitivno glavolomka, ne zbog rada, nego što treba izmeriti prečnike alki - trebao bih da skinem fotku, ubacim je u photoshop i izmerim odnos između prečnika i debljine žice. Sledeci je obican evropski 6 u 1 koji je prvi od radova koje sam radio, a i naredni isto, samo su tri evropska pleteni kao kika. Četvrta slika me podseća na evropski, ali mi se čini da je možda i dragon scale, a to nisam nikada ni pokušao da napravim - nije me privlačio iz nekog razloga. Pretposledja je persijski rad. Od svega jedino ne mogu da provalim koji je rad na poslednjoj slici drugi odozdo - baš mi je totalno nepoznat rad. A srednji na poslednjoj slici već imam urađen na fotki koju sam danas postavio :) Jedino ove kraljevske "orbitalne" radove, sa alkicama preko i popreko nisam nikada pokušao, time bih mogao da se zanimam malo
2016 10 13
Pa rekoh ja, kad se udje u stos.. Meni se i dragonscale svideo jer se radi shire, kao ovi koje sam okacila. Ono lanac kao lanac pa malo deblji mi nije zanimljivo. 2., 3. i 4. slika su komadi koje bih definitivno nosila.
2016 10 14
Ovo poslednje je prvo što sam i napravio - od čelične žice i sačuvaj bože je teško :) Sa time sam i počeo - iz čiste radoznalosti, a onda sam otkrio da može nakit da se pravi :)
2016 10 14
Majica? Ja bih to nosila, da imam gde! :)
2016 10 15
1 2