Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nije mi jasno...???

Pretrazujem tako kupace kostime,kad naidjem na pise "NOV"-"ne koriscen" samo proban,ali ne odgovara velicina.. Pa kontam da je nov,nije koriscen samo proban,pa valjda bi imalo etiketu..Ajd sad sto nema etiketu "otpala" nego sto nema na gacicama onu zastitnu foliju,onda znaci nije nov..ZAR NE??Nista mi nije jasno... :P
2016 06 24
Nzm ima svasta prodaju ja sam imala kupaci koji sam oprala u masini i zastita je odpala sve perem pre nego sto saljem :") :") Bez obzira da li je novo ili ne :") :") E sad hehhe :D :D
2016 06 24
Pa znam ali... sta ga perem ako sam ga tek kupila i ne odgovara velicina,a ima etiketu i zastitnu nalepnicu,tako ga i saljem da se zna da je nov.. :P :P
2016 06 24
Pa znam ali... sta ga perem ako sam ga tek kupila i ne odgovara velicina,a ima etiketu i zastitnu nalepnicu,tako ga i saljem da se zna da je nov.. :P :P
2016 06 24
Sto bi neko prao kupaci ako je nov? Jedino ako je kao '''nov'' :')
2016 06 24
Pa da,to i ja kazem...hahahahahha ,:) :')
2016 06 24
Meni je clanica trazila da operem a ja sve za svoje kupce i nzm sta je smesno do suza??
2016 06 24
Trazila da joj ti operes ???Jel rucno ili masinski..?? :P Pa meni je bzvz traziti od prodavca da ti opere nove stvari,tj ako su "nove"..Ko da ne zna sama oprati..
2016 06 24
Da li je glupo ili ne ali msm da nije ipak to stoji a da li je rucno ili masinski to je moj problem..... :') :') :')
2016 06 24
Pa razumem,ali stoji i u radnji,jos puno prasine pa niko ne trazi od prodavca da odnese kuci da opere i sutra cu ja doci da kupim.. ,:)
2016 06 24
Puno prasine? :') :') :') Ovo nije radnja....
2016 06 24
Msm logino je kad kupis nesto da ces oprati,bez obzira da li je prano ili ne..
2016 06 24
Pa nije radnja,zato i kazem..dobro jutroo...Nema potrebe da prodavac pere NOV kupaci...
2016 06 24
Kako ko meni nije problem nzm sta se dize prasina oko ovoga tebe niko ne vuce za ruku da kupis ovde odes lepo gde znas da je nov pa kupis pozzzzz :") :") :") :") Hhahha dobro jutro :') :')
2016 06 24
Hahaha hit, ovo prvi put cujem da se nesto sto je novo prvo pere u masini pa salje :D Ako je novo-novo je, ne dirajte nista, kakvo pranje i skidanje etiketa, u tome i jeste poenta :D
2016 06 24
1 2