Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zanima me zašto?

Dakle, okej je biti korektan prema nekorektnom prodavcu, ali nije okej biti korektan prema drugim, nedužnim članicama i upozoriti ih na prevaranta i lopova. Kakve veze ima što je student, kad je lopovčina? Mnogo ljudi je siromašno u ovoj državi, pa ne kradu.
2016 06 26
U pravu si potpuno :/ pogresila sam. Mogla sam ostaviti neutralnu.
2016 06 26
> glamii: > Joj koje muke oko termina "novo" :D > Novo je sa etiketom ili skinuta etiketa ali da nije nikada noseno. Po meni nije bitno ako je oprano, ali da nije noseno. > Mada i to nista ne garantuje, dosta devojaka i zena kupe stvari u radnji, nose i vrate kao neodgovarajuce. A onda mi kupimo te stvari u radnji kao NOVE, a po standardima MojihKrpica to ne spada u novo :D Meni se desilo da sam kupila helanke u Newyorkeru (nisam ih probala jer je moja velicina) , dosla kuci ,isekla etiketu (po obicaju) ,oprala i kad sam probala one su mi male :/ . Jel to novo ili nije? Ja sam ih postavila ovde kao nove, ali sad nisam sigurna da li to spada u novo? :D A druge sam dobila, oprala pre probe i videla da su mi i one male? :D Ahahaha, bolje da pocnem da prvo probam pa tek onda da perem, ali nekako helanke bas i ne volim da probam neoprane :/
2016 06 26
> Jela19: > > glamii: > > Joj koje muke oko termina "novo" :D > > Novo je sa etiketom ili skinuta etiketa ali da nije nikada noseno. Po meni nije bitno ako je oprano, ali da nije noseno. > > Mada i to nista ne garantuje, dosta devojaka i zena kupe stvari u radnji, nose i vrate kao neodgovarajuce. A onda mi kupimo te stvari u radnji kao NOVE, a po standardima MojihKrpica to ne spada u novo :D > Meni se desilo da sam kupila helanke u Newyorkeru (nisam ih probala jer je moja velicina) , dosla kuci ,isekla etiketu (po obicaju) ,oprala i kad sam probala one su mi male :/ . Jel to novo ili nije? Ja sam ih postavila ovde kao nove, ali sad nisam sigurna da li to spada u novo? :D A druge sam dobila, oprala pre probe i videla da su mi i one male? :D Ahahaha, bolje da pocnem da prvo probam pa tek onda da perem, ali nekako helanke bas i ne volim da probam neoprane :/ Ja iskreno mislim da je možda najbolje u opisu napisati sve to, pa neka i bude malo duži opis. Bolje i to nego da posle dođe do zabune. Najbitnije je biti iskren, pa će već devojke koje kupuju odlučiti šta im odgovara. Nekome isečena etiketa ne bi smetala uopšte, a neko bi oko toga napravio problem pa je najbolje rešenje da se sve u startu napiše, a svaka roba svakako nađe svog kupca :)
2016 06 26
1 2