Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

O prijateljstvima,druzenju i uopsteno dasanjim generacijama ...

Da li imate srece da imate divne ljude oko sebe,ili gledate kako vas svako malo neko razocara? Zasto je tako lako izgubiti nekog koga ste mesecima mozda i godinama smatrali prijateljem,a tesko je steci nove? Kao mladja (sad sa 23 sam ipak matora :') ) sam tezila ka tome da imam sto vise ljudi oko sebe,da izlazim,da se vidjam sa mnogima,da mi u kuci stalno nalazi neko,dok je sada potpuno druga prica. Ljude koje sam imala uz sebe neko vreme,jednostavno je nateralo nesto da mi okrenu ledja. U medjuvremenu su dosle neke nove osobe,i shvatam da sam spala na 5-6 ljudi s kojima mogu reci da se druzim ... Kakva je situacija kod vas?
2016 06 25
Oko sebe sam uvek imala svakakve ljude - i kako je prolazilo vreme, shvatila sam da mi to jednostavno nije potrebno. Vreme brzo prolazi i zivot je prilicno kratak da bih svoje vreme trosila na bilo koga. Sada imam nekoliko divnih ljudi oko sebe i to je ono sto mi je bilo potrebno i definitivno sam sigurna da svoje vreme necu trositi na osobe koje to ne zasluzuju (lako je shvatiti ko zasluzuje, a ko ne).
2016 07 19