Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Imate li i vi taj problem?

Kupe, a ne ostave utisak. Od skoro sam na ovom sajtu, prodala sam par stvari, samo je jedna clanica ostavila utisak. Devojke, koje su kupile od mene, posalju poruku kada preuzmu, zadovoljne su, a utiska nigde... Ne razumem zasto...
2016 06 27
Desava se i kod mene ..neznam sta je u pitanju.
2016 06 27
Dešava se i meni,ali ja im pošaljem poruku i zamolim da uzvrate utisak :) Ako ga i onda ne ostave obrišem svoj koji sam ja ostavila :)
2016 06 27
Meni se isto to desavalo ranije ali ne u poslednje vreme,imala bi mnogo vise utisaka ali jednostavno nemam pojma zasto ne ostavljaju.Ima nas raznih. :)
2016 06 27
I meni se desilo,verovatno je u pitanju sujeta i takmičenje da one imaju što više utisaka a mi što manje,ne razumem zaista.
2016 06 27
i meni zadnje 2 saradnje , ja sam ostavila utisak a one nisu ...medjutim meni uopste utisci ne dokazuju postenost clanica, posebno u zadnje vreme kad vidim da se zale na clanice sa preko 200 utisaka (cast izuzecima da se odmah ogradim ) :/
2016 06 27
Pošalješ poruku i ako ni posle toga nema utiska brišeš svoj ;)
2016 06 27
I meni :/// Evo cekam dva dana jos sutra i brisem svoj pa nisam ja budala.Kupac sam bila.Podsetila je lepo ona kao danas cu pa sutra....a ima 6 poz i 1 neg...sta reci..med i mleko dok ne prodaju a sutra vazduh :/
2016 06 27
jeee sad vidim da imamo iste profilne hahah :D :D
2016 06 27
Mozda ima devojaka koje ni ne znaju za utiske Ja sam tako tek skoro otkrila da na kupujemprodajem sajtu postoje ocene :D Vise puta sam tamo nesto kupila i prodala, ali ocena imam 0 :)
2016 06 27