Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koliko cesto prodate a koliko cesto kupite?

Ja prodam jednu stvar u 2 nedelje, ako i toliko, a kupim par stvari za mesec dana, obicno kad mi dodje plata :)
2016 07 06
Uglavnom razmene... Od kako su postale aktuelne razmene prodaja slabo ide :) a kupovina koliko uspem da se uzdrzim :D iiisto kad dodje plata castim se :)
2016 07 06
da.... sta ces :)
2016 07 06
Kod mene je manje-više isti odnos kvantitativno ali finansijski mnogo više dam za kupovine nego što dobijem od prodaje :-/
2016 07 06
Prodajem dobro-ne mogu da se pozalim za sada. A sto se tice kupovine, sada kupujem dosta manje jer i po buticima imaju krpice za smesne pare.😀
2016 07 06
> Jana13: > Prodajem dobro-ne mogu da se pozalim za sada. > A sto se tice kupovine, sada kupujem dosta manje jer i po buticima imaju krpice za smesne pare.😀 Slazem se sa tobom, ovde se i dalje drze iste cene, a predmet stavljen pre 2,3 godine, mozda cak i vise...
2016 07 06
Odlicna Tema bolje je pitanje kad ste zadnji put kupile nesto.. Za one sto kukaju da prodaja ide slabo, kupite nesto kod nekog, snizite cene..
2016 07 07
Na MK sam prvenstveno zbog prodaje i zadovoljna sam kako "ide" :-)....ali ponekad i kupim kada mi se nesto bas dopadne. Da, svi imamo mogucnosti da odemo u radnje i kupimo ali zasto ne bismo kupili na MK ako cemo pritom ustedeti novac u visini od 500 dinara pa do nekada i 2000 dinara i vise...Naravno, govorim o clanicama koje su posteni prodavci-iskreni u opisu predmeta.
2016 07 07
Što se prodaje tiče, kod mene je pravilo da nekad po 2-3 meseca ništa ne prodam, a onda u par dana ne mogu da postignem da odem do pošte ili da se nađem sa članicama :) Poslednji put sam kupovala preko krpica zimus, cene su previsoke, prodaju se gluposti, a ja nemam vremena da rondam po sajtu da bih našla nešto da mi odgovara i po ceni i po izgledu. Mada, ranije sam stvarno uspevala da nađem prelepe i jako kvalitetne stvari, koje se ne prodaju kod nas, po bukvalno smešnim cenama. Verovatno bih i sad našla nešto, ali kao što napisah nemam vremena da se posvetim tome.
2016 07 07
Nije da uzvraćam draga Valeri, ali moje kupovine su kod tebe REDOVNE <3 Danas mi je stigla Orsay tufnasta haljina i ja sam "vrištala" od sreće ;) , sve krpice kupljene kod Valeri su moji favoriti u mom ormaru o:) Što se tiče kupovine-prodaje, više kupujem 8-) Ali sam voljna da spustim cenu kada god me neko pita :)
2016 07 07
Videla sam profile, obe imate prelepe stvari :D pratim
2016 07 07
Ja sam uglavnom na ovom sajtu zbog kupovine,a kad prodam nešto, super.Nađem lepe stvari,a pogotovu obuću ili nakit i to vrlo povoljno.
2016 07 07
> Kimberly: > Videla sam profile, obe imate prelepe stvari :D pratim Hvala kimberly :) I ti imaš divne stvarčice po jako pristupačnim cenama :)
2016 07 08
ja vise prodajem nego sto kupujem...
2016 07 08
> Kimberly: > Videla sam profile, obe imate prelepe stvari :D pratim Hvala :-)....uskoro cu pazariti tvoje cetkicice , samo da odlucim koji :D
2016 07 08
1 2