Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako resavate problem?

Kako vi resavate problem kada uradite razmenu,a taj neko nije zadovoljan stvarima koje ste mu poslali? Recimo pogresna velicina,neki nedostaci koje vi niste primetili itd...
2016 07 06
Vratim njenu stvar, a ona meni moju. Ako je greska moja onda bih platila oba ptt-a.
2016 07 06
Slažem se sa Janom, to je jedino kompromisno rešenje. Mada, imala sam situaciju da sam se (nevoljno) menjala sa devojkom od koje su mi stigle stvari koje uopšte ne odgovaraju opisu, nisu ni za nošenje po kući bukvalno. Nisam pravila dramu, prvo sam je pitala da svako vrati svoj paket, međutim devojka je ipak sama pondila da ja njoj vratim njene stvari, a ona da mi uplati novac za stvari koje sam joj poslala. Verujem da je devojka jedna u milion koja bi tako nešto ponudila, ali eto i to je još jedno rešenje :)
2016 07 07
Devojke, izvinjavam se ako sam promašila temu, ali relativno sam nova ovde pa ne znam gde bih pitala, a zaista mi treba pomoć. Naime, može li mi neko reći šta se dešava ako članica klikne na predmet da ga kupi, i onda se prosto više ne javlja? Da li ja imam pravo da prodam nekom drugom taj predmet, i dokle treba da je čekam, pošto je ona kupila pre 10ak dana, i ja sam je pitala kako želi da obavimo kupoprodaju, i od tada se uopšte ne javlja! Zaista ne znam šta raditi u takvoj situaciji, pa mi je najbolje da pitam vas koje ste ovde "domaće" :)
2016 07 08
Nažalost, kada neko klikne da želi nešto, to ga ne obavezuje na kupovinu, kao npr. na Kupindu. Tako da, ako ti se ne javlja, a bila je aktivna, teraj dalje :)
2016 07 08
Pa da, aktivna je, nego sam mislila ako ja prodam taj predmet, a ona se javi u neko vreme, da ne bude da sam je zeznula, ali stvarno cekati nekoga mesec dana na primer mislim da nije bas normalno :D hvala puno na odgovoru :)))
2016 07 08