Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je dozvoljeno da neko ima dva aktivna profila na MK ??

Vidim mnogi koriste dva profila, tipa jedan im sluzi za kupoprodaju, a drugi kao samo za razmene i za poklone... Zanima me da li je to dozvoljeno? Takodje videh skoro da je neka clanica koja je blokirana sa foruma otvorila nov profil i napisala da joj nude na oba profila odredjene stvari... Nije mi logicno uopste :|
2016 07 07
Ja sam imala saradnju sa curom koja ima 2 profila,sa jednog samo radi kupovinu i prodaju a sa drugog razmene! :D Chlanica je super i imale smo sjajnu saradnju! Chini mi se da je zbog previshe stvari napravila 2 profila,da se ne prebukira sa toliko predmeta,e sad'da li je dozvoljeno ili ne to nzm...plus ovo drugo shhto ti kazhesh mislim da nije uredu!
2016 07 07
Dozvoljeno je ukoliko imaš opravdan razlog i prvo se obratiš Adminki da odobri. Takođe, na drugom profilu mora da se jasno postavi link do prvog profila kako bi svi znali o kome je reč.
2016 07 07
Da, u redu je da je neko npr. zaboravio sifru prvog naloga pa otvori drugi, ali uz obrazlozenje i link, to je sasvim korektno. Ali imati dva aktivna profila istovremeno.... Hmmm... Videh takodje kod jedne clanice da koristi dva profila, ali ima obrazlozenje u oba profila - cini mi se da na jednom prodaje garderobu i kupuje, a drugi joj sluzi za narukvice i ogrlice (handmade) koje ona rucno pravi po zelji kupca... To je takodje korektno.
2016 07 07
I meni je ok da je jedan npr za stavri a drugi za nakit , al zasto bi ja otvarala drugi profil pored vec jednog koji imam, pa mogu te razmene i kupovine raditi i sa ovoga, mislim to mi je gubljenje vremena da visim na 2 profila ... sem ako nemam neke namere druge :/ Cekaj , aj sad da i ja otvorim jos jedan nalog koji ce mi sluziti samo da radim razmene npr, a cure koje zele razmenu samnom neka udju na moj drugi profil da vide sta im pdgovara pa da mi se tamo jave...... ne kontam :/
2016 07 07
Tako je. Ja recimo imam i profil MaliShmele koji mi služi za prodaju dečije garderobice i na tom profilu u opisu stoji link do profila lokibg i to u prvoj rečenici. Ali nisam ga otvorila dok mi Adminka nije to dozvolila. Bilo kakvu muljažu sa duplih naloga organski ne podnosim, kao ni otvaranje multija da bi se "pustila jezičina" na forumu.
2016 07 07
> lokibg: > Tako je. Ja recimo imam i profil MaliShmele koji mi služi za prodaju dečije garderobice i na tom profilu u opisu stoji link do profila lokibg i to u prvoj rečenici. > Ali nisam ga otvorila dok mi Adminka nije to dozvolila. Bilo kakvu muljažu sa duplih naloga organski ne podnosim, kao ni otvaranje multija da bi se "pustila jezičina" na forumu. Mico mojaaaa :* :* i ja isto to govorim, ajd ok da ja imam neke stvarcice na drugom profilu onda je ok
2016 07 07