Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

I sta raditi u ovakvoj situaciji?

Iskreno, zadnjih 1000 dinara mogu da potrosim na krpice jedino ako dobijam neke druge pare vec istog dana ili sutradan ili ako imam novac sa strane. Neverovatno mi je da se bas te zadnje pare u novcaniku daju na par krpica, nije to ni nesto hitno a nije ni da neko nema sta da obuce... Realno, svako od nas ima odecu za odevanje, primarnu svrhu odece, a modiranje je vec neka druga prica... Dovoljno je videti koliko se krpica ovde prodaje i doci do zakljucka da svakako ne setamo gole... Ja sam imala problem na Limundu gde je zena izlicitirala par novih stvari za 1000 dinara i odmah posle licitacije napisala "mozete bar postarinu da platite", kao da je to moja moralna obaveza zato sto ona daje citavih 1000 dinara za te stvari. Kad sam rekla da ne moze (a pre svega zbog drskog tona) trazila je da je cekam dve nedelje dok ne primi DECIJI DODATAK (ocigledno dodatak majkama da dopune ormar, a ne deci za neke osnovne potrebe) jer nema za postarinu, a dok sam cekala da uplati imala je vise saradnji, uvek kao kupac... A kada sam prodavala okvir za naocare koji sam platila preko 5000, nov za 1000 dinara, spopala me neka devojka sa "ja imam samo 600 dinara za okvir i postarinu, evo to su mi zadnje pare, a bas takav zelim i trazim, evo mozete odmah da posaljete, kupujem"... Na moje "mogu da rezervisem i sacekam te za novac" bila je u fazonu "pa imacu i druge troskove, ali sad bih ga uzela za 600 sa postarinom"... Ma idi bre, zao mi je onih koji zadnje pare daju deci za uzinu, a nove krpice mogu da se kupe i drugom prilikom, kad imas vise od 1000 dinara...
2016 07 21
Kao sto ne razumem damu iz Milanine price tako isto ne razumem KONSTANTNU potrebu da se skrene paznja na sebe:). Ko razume - shvatice. MANJE JE VISE !!!
2016 07 22
2016 07 22
@11ivana11 iz mog iskustva, svi koji krenu tako, ja iz sela, ja ne mogu, ja nemam, ajde izmeri gornju ivicu, donju ivicu, iznutra, a kakav je tacno materijal itd. nece kupiti stvar, nema teorije, nijednom se nije desilo za x godina koliko sam ovde. uglavnom nepotrebno odgovaram na poruke. rezervacije sam radila nekad davno dva-tri puta i svaki put su clanice ispalile. tako da sad lepo ne radim ni popuste ni rezervacije. raznih nas ima.
2016 07 22
> Mrvica222: > @11ivana11 iz mog iskustva, svi koji krenu tako, ja iz sela, ja ne mogu, ja nemam, ajde izmeri gornju ivicu, donju ivicu, iznutra, a kakav je tacno materijal itd. nece kupiti stvar, nema teorije, nijednom se nije desilo za x godina koliko sam ovde. uglavnom nepotrebno odgovaram na poruke. rezervacije sam radila nekad davno dva-tri puta i svaki put su clanice ispalile. tako da sad lepo ne radim ni popuste ni rezervacije. raznih nas ima. Al mi nije jasno kako tako mogu, ispadnes covek, koliko god mozes u susret izadjes i na kraj mrtva ladna nece nista , to je samo hir po mom misljenju, ili pak na primer mi stigne poruka da li zelim za razmenu jednu majicu cvetnu a ona u podforum napise "trazim za kupovinu" ?! sa druge strane na primer ja sam imala jednu saradnju sa clanicom koja mi je novac uplatila unapred a da joj stvari posaljem tek za 5-6 dana, to su osobe koje treba postovati i svaki naredni put pri saradnju im izadji maximalno u susret jer je malo takvih koje imaju jos uvek neograniceno poverenje u nekoga , to je za svaku pohvalu.
2016 07 22
pa mogu, ljudi raznoraznog kućnog vaspitanja obitavaju ovde. kod mene npr. pise da ne radim ni razmene ni rezervacije ni popuste i da saljem samo posle uplate, jer jednostavno uglavnom nemam ni vremena ni zelje da se mlatim sa tim, pise i na profilu i u pojedinacnim opisima predmeta pa dobijem bar 5 poruka na nedelju dana za nesto od toga. i posle se neko drnda kada clanice napisu da ne rade nista od tih stvari. iz pristojnosti odgovaram na sve poruke i pitam se na koliko bih tek odgovarala da mi ne pise sve to? imala sam i jednu clanicu sto je napravila dramu oko nacina uplate i oko toga da je ona iz sela i ne moze ni ovako ni onako ni u narednih 10 dana itd. Dobih pola njene zivotne price u inbox. Covece, ako ti se svidja predmet i uslovi prodaje kupis, ako ne nikom nista. Doduse, na Limundu su kupci jos gori. Dok se pregonis sa njima da uplate, uprkos rokovima, dok se ta realizacija obavi, pa to je jezivo, nekad i po 3 nedelje potraje. Koliko mi je zivaca bezveze otislo na razvlacenje sa budalama, nemam komentar.
2016 07 23
1 2