Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pitanje u vezi utisaka!

Sta da radim ako je do saradnje doslo i sve je bilo super, zamolim nekoliko clanice da mi ostave utiske, ja njima ostaavima, a one samo iskuliraju poruku? :)
2016 07 23
To je do tebe kako ces, ja iskreno u takvim situacijama brisem utisak koji sam ostavila : )
2016 07 23
Sledeći put napišeš da ti ostave utisak, ako im nije frka, pa ako jeste, nemoj ni ti njima. Ne znam, ja se trudim da uvek ostavim, nekima je to manje bitno, na Limundu su to fino regulisali, ako se ocena ne ostavi, ide 'automatski dodeljena pozitivna'. Što je i ok jer kad neko misli da ostavi negativnu, neće čekati da ga podsete :)
2016 07 24
Ma ja ne znam uvek ostavim i napisem par reci i bude mi drago pogotovo ako su clanice nove na sajtu i onda je sledecih 5 mojih poruka molim te ostavi mi utisak...
2016 07 24
Jednostavno,obrisi ti svoj
2016 07 24
> Ivaana: > Ma ja ne znam uvek ostavim i napisem par reci i bude mi drago pogotovo ako su clanice nove na sajtu i onda je sledecih 5 mojih poruka molim te ostavi mi utisak... Napišeš u poruci da ćeš ostaviti utisak kad tebi ostave :) Ja ne bih brisala već ostavljene, ali da me bocka kao tebe što bocka, uradila bih kako sam napisala gore :) A ovako, ostavim, pa ko vrati, super (naravno, kupci obično ostave pre mene) :) Isto kao kad prođem ulicom, kažem 'dobar dan', pa ko uzvrati - fino, ko ne, i to je ok, ja sam takva jednostavno :)
2016 07 24