Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Drugo /

Usluge ulepšavanja /

Elektroliza, preporuke ,iskustva, saloni NS ili BG ?

Devojke, da li neko ima iskustva sa elektrolizom, da li znate dobar salon koji to radi ? Preporuke za Novi Sad najbolje bi bilo , dermatologa ili ste išli kod kozmetičara? Da li ima efekta?
2016 07 25
Molim odgovore pišite u temi. Da mi se ne zatrpa inbox.
2016 07 25
Elektroliza je preskupa, jako bolna, prespora i veliki je rizik da će ostati ožiljci. Ja sam problem rešila 2000. godine laserom u Bg. E, sad. Postoje laseri i "laseri" i razlika u delotvornosti je ogromna. Što Light Sheer uradi iz 3-4 tretmana, komercijalni kozmetički ne urade iz 15. Potrebno je naći ordinaciju koja radi sa ozbiljnim medicinskim laserom. Ima i kod nas u NS, moja sestra je išla kod njih i kaže da je u pitanju isto LightSheerDiode kao i onaj na koji sam ja išla u Beogradu. U Beogradu sam išla u Epilion, kasnije kod dr Terzić, a u NS sa istim laserom rade u poliklinici Pekić u Grčkoškolskoj. I cena danas je desetak puta manja nego pre petnaestak godina.
2016 08 14
> DejanaKrstic: > Elektroliza je preskupa, jako bolna, prespora i veliki je rizik da će ostati ožiljci. > Ja sam problem rešila 2000. godine laserom u Bg. E, sad. Postoje laseri i "laseri" i razlika u delotvornosti je ogromna. Što Light Sheer uradi iz 3-4 tretmana, komercijalni kozmetički ne urade iz 15. Potrebno je naći ordinaciju koja radi sa ozbiljnim medicinskim laserom. > Ima i kod nas u NS, moja sestra je išla kod njih i kaže da je u pitanju isto LightSheerDiode kao i onaj na koji sam ja išla u Beogradu. > U Beogradu sam išla u Epilion, kasnije kod dr Terzić, a u NS sa istim laserom rade u poliklinici Pekić u Grčkoškolskoj. I cena danas je desetak puta manja nego pre petnaestak godina. Ja sam mislila da je laser skuplji od elektrolize. u Ns sam išla u jedan salon na elektrolizu i nisam nikako zadovoljna jer ne vidim nikakav napredak, i jako mi je krivo, ne znam da li oni to uopšte pravilno rade. Nisu ostali ožiljci,ništa ni ne ostaje posle tretmana,čak ni crvenilo nekad,zato se i čudim . Pa, se zbog toga raspitujem da li neko ima neku preporuku. Hvala puno na odgovoru inače i informacijama.
2016 08 17
Posle elektrolize ostaje crvenilo, jer se radi strujom, jeste malo bolno, a oziljci ne ostaju, jer se koza posle toga tretira na odredjen nacin i efikasna je 100 % kad se radi duze vreme i na pravi nacin. U Beogradu postoji ''Salon M'' koji uspesno radi elektrolizu, imate na netu da nadjete tacnu adresu. Lasera ima raznih, pa se i za to treba raspitati, jer ne rade svi dobro i nemaju svi adekvatan aparat, a nije uspesan za svetlije dlake, vec samo za jako tamne.
2016 08 27