Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Manic panic pitanje

Da li je neka od vas koristila manic panic farbe za kosu i kakvi su utisci saveti itd? Imam tamno smeđu kosu, možda sad od sunca "srednje" smeđu i nisam je farbala nikad trajnim farbama (kana par puta) i jednom sam radila plavi (u smislu plavi kao more) ombre i nije mi uspeo tj jako slabo se video i brzo se isprao ali mislim da je to definitivno bilo do kvaliteta farbe. E sad sve devojke koje imaju iskustva sa neobičnim bojma kose, neka navale i obaspu me savetima [:lepota] [:lepota] [:lepota]
2013 07 15
[:tuzan] [:sokiran] e baksuza, baš nijedna devojka da me uputi...
2013 07 16
Ja nisam probala Manic Panic farbe za kosu, a tako sam zelela... Ako se odlucis da isprobas, javi kako je bilo i postavi fotke. [:stidljiv]
2013 07 16
Manic Panic ti je polutrajna farba za kosu,boja ispadne super ali se brzo ispira i moras da uradis blans. Te farbe su skupe,ali sjajno izgleda iako kratko traju,a kad se boja ispere izgleda bljak,pa bukvlano moras da se farbas svake 2-3 nedelje(zavisi koliko cesto peres kosu jer se sa svakim pranjem sve vise ispira).
2013 07 16
Hvala [:osmeh] Uh znam, jedna farba je 1000 din pa je to mnogo na mesečnom nivou, ali moram da probam :) Jednino me nervira što ću morati blanš [:sokiran]
2013 07 16
U koju boju ces da se farbas? Kad budes htela da se farbas u crveno tj.vatreno crveno preporucujem ti Farcom Seri-1066 Fire red,to je grcka farba i odlicna je, a nije ni skupa oko 500din. Cak ne treba da se blansiras jer u sebi sadrzi blans. Kupi se samo hidrogen. Ja je koristim a imam prirodnu bas tamno-smedju kosu skoro pa crnu,a ispadne mi bas vatreno crvena [:osmeh]
2013 07 16