Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

O MOLJCIMA I LJUDIMA

Nekako nisam do veceras znala da posedujem vestinu da na vunenom kaputu napravim ,,moljacku" stetu. Znaci, clanica tiki1991 me je veceras naterala da se nasmejem i pored svega ruznog. Kupila sam kaput, bio mi lep na slci. Broj 38. Moja greska sto nisam pitala za mere, racunajuci da ce mozda biti malo veci. Stigao je, na prvi pogled lep. plav, kvalitetan i ogoman 42/44. Posto je moja greska jer nisam pitala za mere, pomislila sam da ga stavim u prodaju. Ali...na ledjima nagrizen od moljaca, na vise mesta. To vec nije moja greska. Postarinu sam platila 400 dinara, kaput 600, sve u svemu 1000. Procenjujem da na danasnje vreme nije malo. Kontaktirala sam clanicu, trazila pare nazada da ne bih dala negativnu. Odgovor je bio ,,ocenite me kako hocete, ali za rupe tvrdim da nisu postojale" :') :) Okacicu sutra celu prepisku, cekam dan da slikam po danu delo ruku svojih moljackih
2016 08 09
Boze svasta... Bas zelim da vidim tu fotografiju. Prosto sse iz Dana u dan plasim da vrsim razmene I kupovinu ovde.. Bas mi je zao. Kad bi barem priihvatila da ti vrati novac :/
2016 08 09
E stvarno svasta.. :s
2016 08 10
Možda je tvoja tajna moć da se pretvoriš u moljca, kao što se pretvaraju u vukodlake :) I taman izgubiš sećanja u tom periodu, i eto misterija rešena :) Ipak, vidim i da joj ovo nije prva negativna ocena za slanje oštećene robe, a sve i da nije videla oštećenje, trebalo bi da ponudi da se iskupi. Ipak, puno članica ovde bira rešenje "napad je najbolja odbrana". Nadam se da ćete nešto rešiti. Svakako, nema pravo da ti da osvetničku negativnu, pa ako dođe to toga, odmah piši adminu.
2016 08 10
Hvala, u toku dana stavljam prepisku i sliku. Ali je stvarno smesno, ...i iskreno ne bih potezala bilo kakvu pricu da je pokazala bar malo dobre volje.
2016 08 10
Da, ja sam dzinovski moljac koji uziva da kupuje vunene kapute da bi ih busio (onako profesionalno), pa zatim pravio pricu od toga. Da ocenicu vas negativno, ali cu pre toga da po danu slikam kaput, da bih okacila slike uz ocenu, jer je prava vestina imitirati moljca, pa da se drugi uvere ,,da nisu postojale"a da sam ja uspela da ih tako moljacki napravim . pre 1 dana,
2016 08 10
Hvala, razocarana sam jer sam bas trazila plav kvalitetan kaput, ovaj je izgledao idealan...i sta vise reci...
2016 08 11
Moguce da prodavac stvarno nije znala za te rupice, ja naprimer sad gledam u naocarima i ne vidim rupe na kaptutu na slikama, verovatno zato sto nisu tako ocigledne.. Ima ih sigurno ali prosto nisu tako velike da bi se primetili. Ali zena bi trebalo da vam vrati pare u svakom slucaju iako je doslo do njene greske sto nije videla mane. A sto se tice negativne, zato i rekla "ocenite me kako hocete" zato sto ima"mlad" profil, nece njoj sigurno biti tesko da napravi nov ispocetka, zato nju i ne brinu ocene...
2016 08 11
I ja da budem iskrena, rupice ne uocih. Izgleda da zaista nije uocila. Mozda zato sto je ceo kaput tako "pepeljast" pa se ne moze lepo videti. Takodje mislim da bi prodavac trebalo da vrati novac koliko ste platili kaput, ali ne treba da vam vrati 400 dinara za postarinu, to je vec do poste, ne znam kako to mozete da joj trazite?!
2016 08 11
Pouzećem je uvek poštarina skoro duplo skuplja, kako to niste znali a ovde ste tako dugo?
2016 08 11
Takve stvari se dešavaju...pare nećeš dobiti natrag,a ti ga ne možeš staviti ponovo u prodaju.Ja bih kaput poklonila nekome ko nema, taj bi bio presrećan,a ti si učinila nešto plemenito i humano.To ti kažem iz mog iskustva,jer sam prošle godine slično prošla kao i ti,kaput sam poklonila ženici koja je samohrana majka,a radi kao čistačica u kafiću,bila je presrećna. A, takođe ćeš naleteti i na divne članice,gde ćeš uz kupovinu dobiti i prelepi poklon, pa mu dođeš na isto.Negde izgubiš,a negde dobiješ o:)
2016 08 11
Ako nekom poklanjamo, red je da mu ne poklanjamo nešto što je oštećeno i sa rupama od moljaca. Ako nije dovoljno dobro za nas, dovoljno je dobro za nekog drugog? :o Iskreno, po meni je to uvredljivo. Ako je neko siromašan, ne znači da treba da mu poklonimo prnju. Ja bih ovo bacila u kontejner, a ako imam kaput viška, ceo i neoštećen, poklonila bih takav. Uopšte, veliki deo predmeta na ovom sajtu treba da ide u kontejner, a ne u prodaju. Iz ove priče je izvesno da sovica, nažalost, neće povratiti novac. Ne verujem da prodavac nije video rupice, čim toliko kategorično odbija da vrati novac. Da meni promakne ovako nešto (jer realno, jeste sitno), vratila bih novac bez ikakve dalje diskusije. Šteta što je ovako ispalo. :(
2016 08 11
A da probas da ih zamaskiras necim? Ako su kod kragne i jedva vidljive, stavis sal preko, nece se videti. Bese nekad davno na top sopu nekakav prah za popunjavanje rupa, pomesa se sa usitnjenim materijalom koji secnes negde unutra, gde se ne vidi i prepeglas preko papira. Da li ima tako neceg sada? Ili da pronadjes providan lepak za tekstil i sa malo materijala popunis te rupe? Pogledaj neke DIY klipove, mora da ima nesto.
2016 08 11
Hvala Vam svima na misljenju, bilo je poucno, posebno ono za postarinu. Trazila sam nazad pare jer bih i sama tako uradila da sam nekog nehoticno ostetila. Da vratila bih pare za sve i za predmet i za postarnu, jer smatram da je tako posteno! Humanitarno dajem mnogo, i to mi je i zivotno opredeljenje, pa tesko shvatam prevare, laz i ljutnju. :)
2016 08 11
Sovice, žao mi je što si se iznervirala,što gubimo živce oko ovakvih stvari. Ja sam par puta bila toliko besna kada su me prevarili, a opet s druge strane su me neke članice baš oduševile.
2016 08 11
1 2