Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Pomoć........

...............................................
2016 08 10
Ja zaista ne znam šta da kažem, jako sam iznenađena vašim gestom. Hvala vam puuno!
2016 08 17
Život i porodica su nešto najdragocenije,a ovo su samo krpice. ❤
2016 08 17
Nana želim da pomognem, ako je nekako moguće. Sve moje stvari želim da prodam, ako neko želi da kupi. Za uplatu kontaktirajte Nana555 devojku koja je postavila temu, i naglasite joj link stvari koju želite. Ona će mi to preneti, pa ćemo se kasnije mi dogovoriti za informacije kome da šaljem. Naravno, ukoliko neko želi da kupi čitav profil, za nekoliko hiljada, koliko može, neka mi se javi, da se dogovorimo sa članicom Nana555 gde da uplatite novac. Dakle, pišite joj i naglasite. DAJEM ČITAV SVOJ PROFIL, KO ŽELI DA KUPI, NEKA ZA NAČIN UPLATE KONTAKTIRA ČLANICU NANA555. Nadam se da nije konfuzno napisano.
2016 08 17
Продат шорц црвено-бели :) идемо даље надам се да сте сви погледали ствари јер сутра идем у пошту !!! Наравно можете помоћи нашој чланици без куповине ..
2016 08 17
Drage devojke, jedna divna clanica je kupila dve stvarcice od mene, danas sam joj poslala a ona ce uplatiti novac na racun brata od clanice Nana555, ili Post Netom na broj telefona clanice. Hvala puno! Nadam se da cete se odazvati u sto vecem broju. Ne gledajte cene, javljajte mi se da rasprodamo sve stvari i pomognemo koliko smo u mogucnosti. Zdravlje nema cenu! ❤❤❤
2016 08 18
Сутра ујутру одговарам сад идем. Хајде покрените се чланице и узмите ако треба и две ствари (од оних у другој поруци )за 150 , пишите у инбокс сутра у 12:00 шаљем крпице а вечерас наручите и сутра ујутру уплатите :) то је само једна-две кафе мање а велико дело <3
2016 08 18
Do neba vam hvala <3
2016 08 18
Kod mene sve snizite za 50% a cifru uplatite na racun koji vam da Nana555 Saljem predmet kada vidim uplatnicu. Nana555 saosecam sa tobom i od srca zelim da ti brat pobedi u ovoj borbi. Ja sam za svog brata mnogo vezana i mogu samo da zamislim kroz koji pakao prolazite svi.
2016 08 19
Hvala ti puno <3
2016 08 19
Tri devojke su pomogle kupovinom stvari sa mog profila. Da li zeli jos neko da se pridruzi akciji? P.S. svaka cast devojkama koje su ovde na sajtu ponudile pomoc, divim vam se. Stvarno ste velicine od ljudi. Sto se tice ostalih koji samo zaobilaze ove teme sto sam postavljala i sto ste vi postavljale, nemam sta da kazem. Ne mogu da verujem da su ljudima bitnije stvari i pare, od zdravlja? Nadam se samo da se nikome nece nikada desiti nesto lose, niti njihovim dragim osobama, pa da nikada nece saznati kako je to kada je sve sto zelis da imas zdravlje, i nista drugo na ovom svetu. Da li ce im i tada biti vazne krpice, i ostale gluposti.
2016 08 21