Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

SANJA ALSOUDANI !!!!

MOLIM VAS...DA LI SE IKO OD STARIJIH CLANICA SA OVOG SAJTA SECA OVE OSOBE???? ![]
2016 08 17
Ja sam nova clanica ali mislim da mi je ona poznata sa fejsa. Sanja Farmasi Alsoudani tako se zove na fejsu I prodaje robu po niskim cenama. Mislim da je otkupljivala polovnu robu na veliko pa ih prodaje. Ako je to ta devojka? :)
2016 08 17
JESTE...SAMO STO JE OVDE BILA MALO DRUGACIJE POZNATA :)
2016 08 17
Mogla sam da pretpostavim :D
2016 08 17
ZNAJU JE STARIJE CLANICE ODLICNO :)
2016 08 17
A moze li da se zna sta nije bilo u redu sa ovom clanicom, posto je moja sestra htela nesto od nje sa fejsa da naruci, pa da je upozorim ?
2016 08 17
DEVOJKA GORE NAPISA...POLOVNA KOZMETIKA...A OVDE JE PRE TRI ,CETIRI GODINE TA CLANICA HARALA....ZESTOKO.
2016 08 17
Ahahahahahahahahahahahh Jooj kakvih pacijenata ima Ja kada naidje na ovakve samo produzim Nije kozmetika nesto za igru Ipak se to stavlja na kozu Moze 300 komplikacija da se desi Strasno I tragicno Prijavi adminu
2016 08 18
> Lepotica5: > Ja sam nova clanica ali mislim da mi je ona poznata sa fejsa. Sanja Farmasi Alsoudani tako se zove na fejsu I prodaje robu po niskim cenama. Mislim da je otkupljivala polovnu robu na veliko pa ih prodaje. Ako je to ta devojka? :) Da,ja sam Sanja Farmasi Alsoudani sa fb-a,stojim svojim imenom i prezimenom iza svega.Kupujem polovnu robu,da,ali GARDEROBU,tu i prodajem,Farmasi proizvode nabavljam preko kompanije Farmasi,njihov sam saradnik od 2014.godine cini mi se. Moji kupci znaju sta narucuju,odakle narucuju,i sta dobijaju. Lep pozdrav! Val,hvala na reklami,rekla sam ti vec,sve sto mislis da je antireklama,zapravo meni donese 10-ak novih prijatelja i kupaca.Ne unistavas me,uzdizes me-htela to ili ne :)
2016 08 18
axaxxa...val nije verka...a val je radila za verku...i ti sreco mozes da pricas sta hoces...zasto bih te ucutkivala...ali,da...val prodaje sve original vr sto joj stoji...zasto da ljudima ne pruzim sansu da kupe.ja sam kupovala,ne nosim,moze mi se...ali...ne prodajem maglu za razliku od tebe....uostalom,sunce,da je tako kao sto ti pricas...ja ne bih sedela ovde i kuckala...vec negde drugde...toliko o verici...i ostavite zenu na miru....nego,tebe pecka sto sam te izvalila za kozmetiku...sad si sanja sanchy....au,bar da ljudi znaju...
2016 08 18
a te podatke si mogla da maznes bilo gde...uostalom...sad meni napisa...ne radim sa kozmetikom...pa ti ajd sto lazes druge...nego i sebe..i to u svom tekstu...
2016 08 18
uostaom dusice...to sam i napisala...ajd da si slikala punu flasicu...vec Praznu...i ti da imas taj proizvod...zna se kako se slika...datum,rok...ambalaza...a ne ...ovo...smehota....
2016 08 18
U SVAKOM SLUCAJU...SVE SE SAZNA...A JA SA PONOSOM MOGU RECI..DA,JA NISAM NIKAD NIKOGA PREVARILA...DA,JA SAM RADILA ZA VR...I DA,SVE STO IMAM OD GARDEROBE JE NJEN MODEL...NE NOSIM,NOSILA ILI MI MALO...I ETO...STA CEMO SAD???JA TO PRODAJEM KAO I MNOGO DEVOJAKA OVDE..ALI NE VALJAMO SLIKE SA NETA...KAO STO SI TI UPRAVO URADILA...
2016 08 18
ZAO MI JE,DUSICE...TI TEZIS DA BUDES JA...NE MOZE...JA SAM SE KRVAVO BORILA ZA SVE STO IAM U ZIVOTU...A NE KRADJOM I LAZIMA....I ZATO...PAZI KOME ZAVIDIS....:)
2016 08 18
A ZAŠTO PIŠETE VELIKIM SLOVIMA?
2016 08 18
1 2