Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

zasto se cuvaju predmeti sa oznakom PRODATO ?

To mi nije nikad bilo jasno, ok na par dana ako je jos neko bio zainteresovan za taj predmet pa bude kroz tu oznaku upucen da je prodato, ali na duze ne razumem.
2016 08 24
Par dana dok se ne realizuje kupoprodaja je normalno i toliko i treba da stoji, preko toga bi trebalo da se brišu te stvari, mada ima onih koji ih drže i posle razmene utisaka. Bilo je dosta polemike o tome na forumu. Ni meni nije jasno zašto drže te stvari, valjda je pregledniji profil kada se prodate stvari brišu...
2016 08 24
Nisam čitala raniije diskusije. Mislim da je ređi slučaj da neko zaboravi da izbriše (dešava se), a češće da želi da se prikaže kao uspešan prodavac, zatim da iskače u pretrazi i navodi potencijalne kupce na svoj profil. Šteta je što se ne brišu predmeti automatski čim se prodaju. Mislim da je ok 1-2 dana da bude označeno kao prodato i zatim da se briše.
2016 08 25
Slazem se sa vama. Ja ne brisem predmet sve dok ne dobijem povratnu informaciju da je sve u redu sa predmetom koji sam urucila/poslala. Mislim da bi trebali takvi predmeti posle prodaje da se brisu, stvaraju guzvu i nepreglednost.
2016 08 25
Upravo to, ja cekam dok mi kupac ne javi da je sve u redu i onda obrisem prodatu stvar, da ne bude posle "na slici je bilo ovako, a u opisu pisalo onako". :) Ne vidim razlog da zatrpavam sebi profil, a drugima da otezavam i zatrpavam pretragu prodatim artiklima.
2016 08 25
> Iva1991B: > Upravo to, ja cekam dok mi kupac ne javi da je sve u redu i onda obrisem prodatu stvar, da ne bude posle "na slici je bilo ovako, a u opisu pisalo onako". :) Ne vidim razlog da zatrpavam sebi profil, a drugima da otezavam i zatrpavam pretragu prodatim artiklima. Isto! Sačekam da mi se kupac uredno javi da je sve ok, eventualno ostavi utisak i to je to. Ja zapravo jedva čekam da mogu da obrišem predmet! Preglednije je...
2016 08 25
Drzati oznaku "Prodato" veoma dugo je u najmanju ruku iritanto.
2016 08 25
Slazem se Valerina. Pogotovo kad trazis nesto i taman pomislis da bi kupio a predmet je vec prodat. Mada je i Djulimun u pravu skroz. Svako ima pravo da radi sta zeli sa svojim profilom, ali bi admin trebao na ovakve stvari da reaguje i da se posle nekoliko dana automatski brisu prodate stvari.
2016 08 26
A sta je sa nama kojima opcija za brisanje BILO CEGA na ovom sajtu jednostavno ne radi?! Ludim, niti mogu teme da obrisem, niti komentare, pa ni predmete. Jedan sam obrisala, ne znam ni sama kako.... Na kraju krajeva, ne smeta mi to toliko, vazniji su ovi prevaranti... a i njima niko da se pozabavi.
2016 08 26
Meni na primer uopste nece da se obrisu prodati predmeti...probala sam milon puta I onda sta mi preostaje nego da cekam da se sami sklone. Tako da, da mogu ja bih njih vrlo rado obrisala.
2016 08 26