Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

STA TO ČLANICA MILINČE PRODAJE, robu sa Novog Beograda?

E pa drage moje članice, da se oglasim sa novom temom. Obzirom da mi članica Milince nije odgovorila u vezi silnih kodova za koje sam je pitala, a pitala sam je za 7, 8 proizvoda, mogu čak i kopirati ovde da vidite da je tačno, malo sam se raspitala i saznala "DIVNE STVARI". Vidim da je vrlo uspesan prodavac i drago mi je zbog toga, medjutim kako ta ista članica nabavlja robu? Da li ste se ikad zapitale oko toga? Svi komentarišete Caki, Sladju, Sanju, Beosvastaricu...., a da li znate da sve one na istom mestu nabavljaju robu? To sam čula od "poverljive osobe", koja lično poznaje Tanju i Natašu i necu je odati, ali cu njene reči preneti ovde, pa neka me Admin i blokira, boli me uvo. Mada, Admin.rs, koja je glavna na ovom sajtu i koja je u stvari BOG I BATINA, pije kafu sa njima u Novom Sadu, znaju se lično jer joj je isti taj Admin obrisao negativni utisak koji je dobila pre izvesnog vremena. Vidite, sada ga nema!!!! Drage dame, do pre izvesnog vremena su na auto putu od takozvanog "Robije", uzimale razne testere, kreme, prazne, pune i sve sto ide uz to. Takodje, ono sto nije tester "Kolega sa fakulteta", a tehnika je čudo, to morate priznati, im je štancovao u velikom broju nalepnice "TESTER!" koje dame lepe na proizvode i prodaju ih regularno. Isto tako, buvljak na Novom Beogradu je Meka za ovakve prodavce. Tamo imate od igle do lokomotive, pa i kozmetku!!!Po recima nijh samih, ako na primer neki losion za čišćenje lica ima nekoliko mililitara vrlo lako se može dopuniti sa par preparata, slične sadržine, tako da se razlika skoro i ne može primetiti. To se isto odnosi i na kreme i razne druge preparate. Ali, veza sa Adminom je vrlo jaka, neraskidiva, možda tu ima nesto više....., ali otom potom, i o tome ću se raspitati, pa napisati.
2016 09 03
Sa druge strane, sa članicom Beosvastarica sam imala odličnu saradnju, medjutim i za nju sam čula da i ona nabavlja robu na istom mestu gde i Milince, tako da mi je jasno da i ona isto radi sto rade i sestre. I drago mi je sto je Beosvastarica blokirana, pravda je dostrižna, iako spora, nadam se da će i Milince isto tako završiti, odnosno Tanja i Natasa. Tanja sam vise radi od Natase, opet iz pouzdatih izvora :) Zamalo da zaboravim, ima i dokaz za ove priče, čekam da mi se dostavi, pa cu objaviti i to. Nemam razloga da ista lažem, sve je tačno sto je napisano, a ima još puno, ovo je tek početak. Ako ova tema bude obrisana, novu ćemo napraviti, ovde svi prave lažne profile, svi nemaju nijednu ocenu, pa to je najmanji problem da se opet oglasim. Sofija, ali zaista Sofija iz Beograd i mnogo toga zna.
2016 09 03
Vidim ti sve znas iz prve ruke jer si svu tu tehniku isprobala na onom smecu koje si prodavala preko naloga Beosvastarica koji ti je blokiran i hvala Adminu na tome. Lepo je sto si nam objasnila kako si sve punila losione pudere i kreme pa prodavala kao NOVO. Cudno kako si juce onoliko branila beosvastaricu a danas je kudis nakon zadovoljne kupovine, sramota treba da te bude, znamo svi da si ti beosvastarica. Vidis da ti niko ne odgovara jer nece da se zamlacuje a i jasne su ti namere.
2016 09 03
Laznjaku idi se okupaj, mnogo smrdis. Vidim svuda me pratis, da ti mozda i ja ne smetam. Glupaco :)
2016 09 03
"Glupost je univerzalna pojava. Apsolutno stojim iza tvrdnje da je glup čovjek ujedno i gramziv, prostački lukav i jedan od najopasnijih neprijatelja, jer ne postoji u logici inteligentnog bića ta vrsta niskosti kojom bi se borio protiv glupaka. A glupih i gramzivih ima puno. Oni vladaju jako dugo." ~ Fjodor M. Dostojevski
2016 09 03
Jaoo kako je lep citat. Mora da si se pronasla u tome. Nauci ga na pamet, trebace ti u zivotu. :) I jos me nisi poslusala da nadjes momka, ali niko nece takvu kao sto si ti JADNICE :D
2016 09 03
E sad da se osvrnem na idiotski sklop reci koji je Maja napisala na prethodnoj strani.Osvrnucu se konkretno na uporedjivanje sa dve koje opstaju-Milinche i Katarinacat.Vidis Majo,jih dve su ovde jer zasluzuju da budu.Jasno se vidi da im prodaja ide odlicno.Na tebe neko,bilo ko da bude ljubomoran?Daj devojko,spusti se na zemlju(i ona bolje ide na facu nego tvoji pokvareni puderi).Nemoj upucivati da neko treba citati knjige,da si ih citala na vreme,ne biste porodicno,ti i majka zivele od prodaje govana isteklog roka,nego biste imale posten posao,a sajtove gledale kao razonodu i dopunu novcanika.Ne biste kidisale po sajtu i varale kupce uvaljujuci smece,nego biste uvazavale reklamaciju,ne bi postojala mrlja na vama,kao sto mrlja nema ni na Milinche i Katarini.Te sto ih mrljaju i pokusavaju prljati,nisu ni saradjivale sa njima,nek se javi neka da kaze da je dobila pokvareno i strokavo od njih,i na sve to da nisu uvazile reklamaciju.Ti devojko,nazivas njih dve starima?Pa one su picke kosmicke za tebe.Prvo,mozak tvoj ne moze da shvati da je njima prodaja hobi,da od ovog ne jedu hleb,vec ispunjavaju svoje hirove.Majka je trebala da te nauci sta znaci postenje.Nemoj zaboraviti da je tvoja majka starija od njih dve,a ti njih koje su na kraju dvadesetih tek nazivas starima??Ne,one su samo stari prodavci,odlicni prodavci.A ti mali smrda koji dodje,dobije sut u dupe i cvilka do sledeceg naloga.Tako u krug.Kad se vec ovde poredi nesto i neko,devojko glupa,pogledaj oko sebe sta imas,pogledaj gde zivis,za pocetak,zivis u Krnjaci,nemas ni kanalizaciju u naselju,njih dve,obe su blizu,u okolini Zire,zive na asfaltu,ne upad im stikla u blato kao tebi.Tebi se izlivaju septicke jame oko kuce cak i po najmanjoj kisi.Nemoj se porediti sa njih dve,besmisleno je.Za pocetak,devojke su skolovane,a sta si ti,neko ko ima kevu svercerku i uvaljivaca tres sminke i ko zna cega.Ok,roditelje ne mozemo birati,ali nemoj da mislis da je takav zivot recept za uspeh i ne leti mnogo.
2016 09 04
ode nam Sofi na zemunski ciganski buvljak,kaze-ide na put.Pa srecno bilo u nabavci hahahahahah
2016 09 04
Kao neko ko redovno saradjuje sa Milince ,moram da kazem da dobijam uredno spakovane i obezbedjene od lomljenja proizvode ,koji su originalni i u roku .Iskljucivo porucujem proizvode kojima u opisu stoji NOVO - oni to zaista i jesu !!! Pored besprekornih proizvoda, sama komunikacija sa njom je na najvisem mogucem nivou.Jako uctiva , pismena , draga i srdacna dama.Koliko god da ima godina i cime god da se bavi zasluzuje postovanje . Njoj odbraba nije potrebna i ne gledajte moje obracanje tako. Samo imam potrebu da pohvalim nekoga ko to zasluzuje.
2016 09 04
I ja moram da kazem da sam od clanice Milince uredno dobila sve informacije i da je proizvod bio u roku. Mislim da je bilo nesto prosle godine. Sto se moje komunikacije sa njom tice, slazem se sa clanicom MamaTriSina. Doduse, nije bilo saradnje jer su mi iskrsli neki troskovi, a predmet se u medjuvremenu prodao. Uopste nije fora da se prodavci prozivaju ako iskreno i tacno opisuju proizvod, ako je proizvod u roku i uslikan u realnom stanju. Moram da se editujem posto ovde ima raznih - da ne bude nesporazuma. Ne stajem ni na ciju stranu, samo iznosim svoje iskustvo. Moje iskustvo ne mora da bude merodavno za "sliku u globalu". Mislim da je sve ok dok se daju tacne info o proizvodu. Toliko.
2016 09 04
O ovome se i ranije pisalo...dakle, ništa novo. Moje iskustvo sa dotičnom članicom je nešto drugačije. Što se tiče komunikacije, ljubaznosti i sl., apsolutno se slažem sa MamaTriSina. Na to nisam imala zamerki. Članica je zaista bila profesionalna, maksimalno je izlazila u susret i o svemu smo mogle da se dogovorimo. Naime, u jednom periodu sam baš intenzivno kupovala od nje, ne vodeći računa šta kupujem. Rok trajanja nije bio naznačen ni u jednom opisu proizvoda, niti sam ja za isti pitala. Moja greška. Ne mogu joj ni to zameriti, jer sam sve to mogla da proverim pre kupovine. U početku nisam ni obraćala na rokove trajanja...sve dok nisam dobila osip od jednog rumenila. I pre toga sam primetila da je ambalaža gotovo svih proizvoda pohabana (iako sam uvek kupovala isključivo nove proizvode, odnosno one koji su tako bili opisani), što mi je bilo sumnjivo. Ne mislim na oštećenja koju mogu nastati prilikom transporta, već na ona koja ukazuju da se radi o proizvodima koji ko zna gde su, kako i u kojim uslovima skladišteni, a o datumu proizvodnje da i ne govorim. Dakle, tek nakon incidenta sa rumenilom detaljno sam pregledala sve proizvode koje sam od nje kupila i tada došla do zanimjivog otkrića...jako mali broj proizvoda je bio u roku trajanja, nekima je rok trajanja istekao, a većina je bila bez naznačenog roka trajanja. Sa nekih je deklaracija uklonjena (da li namerno ili slučajno, zaključite sami), uključujući i onaj datum proizvodnje koji se utiskuje na vrhu pakovanja.
2016 09 04
Evo npr. Rimmel vynil gloss su, koliko se sećam, počeli da povlače iz asortimana 2010. godine. Pa vi razmislite da li može biti u roku trajanja. Dakle, svako ima slobodu izbora...da bira od koga će i šta kupiti. I ne treba napadati članice koje su imale drugačije iskustvo. Ja sam već bila blokirana na forumu pod jadnim izgovorom "reklamiranje u pogrešnom podforumu", tako da se ne bih začudila i da nakon ovoga popijem blok. Očigledno je da su neke članice više zaštićene od drugih, da se neke upozoravaju da su dužne da slikaju rok trajanja, dok za druge ta obaveza ne postoji.
2016 09 04
Ne volim da se mesam u cirkus ali... Devojku sam sama kontaktirala,videla sam lak na njenom profilu i zvala je telefonom da vidim sta se dogadja... Moja je greska bila sto nisam proverila stanje laka jer su koliko se secam uzeti preko ebay-ja i nije mi se dopala boja i odmah sam ga stavila u prodaju.. Dakle ja sam je kontaktirala, ja sam ponudila da joj odmah uplatim novac i to sam ucinila istog dana, toliko.
2016 09 04
> mmikalacki: > Naime, u jednom periodu sam baš intenzivno kupovala od nje, ne vodeći računa šta kupujem. Rok trajanja nije bio naznačen ni u jednom opisu proizvoda, niti sam ja za isti pitala. Moja greška. Ne mogu joj ni to zameriti, jer sam sve to mogla da proverim pre kupovine. U početku nisam ni obraćala na rokove trajanja...sve dok nisam dobila osip od jednog rumenila. I pre toga sam primetila da je ambalaža gotovo svih proizvoda pohabana (iako sam uvek kupovala isključivo nove proizvode, odnosno one koji su tako bili opisani), što mi je bilo sumnjivo. Ne mislim na oštećenja koju mogu nastati prilikom transporta, već na ona koja ukazuju da se radi o proizvodima koji ko zna gde su, kako i u kojim uslovima skladišteni, a o datumu proizvodnje da i ne govorim. Dakle, tek nakon incidenta sa rumenilom detaljno sam pregledala sve proizvode koje sam od nje kupila i tada došla do zanimjivog otkrića...jako mali broj proizvoda je bio u roku trajanja, nekima je rok trajanja istekao, a većina je bila bez naznačenog roka trajanja. Sa nekih je deklaracija uklonjena (da li namerno ili slučajno, zaključite sami), uključujući i onaj datum proizvodnje koji se utiskuje na vrhu pakovanja. A da li si reklamirala?Da li si trazila novac nazad?Na tvom mestu,ja bih.Nebitno sto je proslo mozda dva ili tri meseca.Garantujem da bi uvazima reklamaciju.Ovako,posto se zna da ona i Katarina ne brane sebe po forumu od suludih napada bez osnova,znas da nece doci i reci ti nista.Ja na primer znam da ti obnavljas predmete povremeno i da se tu moze provuci istekli rok ili nesto biti pred istekom,onako bas blizu.Drugo,ko radi taj i gresi,zato ti i kazem,mogla si da reklamiras proizvod ako je zaista bilo tako,ali nisi.Ne vidim razlog da sad kazes to kad nemas ni dokaz za "problem".
2016 09 04
> Katarinacat: > Ne volim da se mesam u cirkus ali... > Devojku sam sama kontaktirala,videla sam lak na njenom profilu i zvala je telefonom da vidim sta se dogadja... > Moja je greska bila sto nisam proverila stanje laka jer su koliko se secam uzeti preko ebay-ja i nije mi se dopala boja i odmah sam ga stavila u prodaju.. > Dakle ja sam je kontaktirala, ja sam ponudila da joj odmah uplatim novac i to sam ucinila istog dana, toliko. o ovome pricam.Ne mozete ocekivati reklamaciju,ako ne kontaktirate prodavca.MORATE ih kontaktirati,da bi znale da niste zadovoljne iz valjanih razloga,a ne da ocekujete a vam salju poruke "da li je sve ok?" i slicne.Desava se sa dzemeprima,farmericama,cipelama,logicno je da se desavaa i nezadovoljstvo kozmetikom.Pa, ja i u radnji kupim nesto sto mi ne odgovara kad dodjem kuci,a kamoli preko sajta.Poenta je sto njih dve izlaze u susret ako dodje do reklamacije iz ratznih razloga,a beosvastarica ne,cak i kad zna da je uvalila navodno Vichy pudere za 4500 dinara koje joj je Ruska sa Kalenica punila kojecime.
2016 09 04
1 2 3