Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koja je fora?!?!

U tome da pisete u opis kako razmene ne radite i molite da vam se ne salju takve poruke, ali zato vi ipak trazite razmene od drugih? Cast izuzecima naravno, ali ako radis, onda radis. Ovo drugo ne razumem zaista.
2016 09 08
Pa kad njima treba onda rade, kako ne razumete to? :') Zasto bi one davale pare? E a kada se vi interesujete za njihov predmet, tada su im pare preko potrebne, za fakultete razne, za mora..... :D
2016 09 08
Bezobrazluk, zaista.
2016 09 08
Takvima kada ti ponude razmenu lepo odgovoriš da može razmena, ali robno novčana. Menjaš za pare. Možda će im onda biti jasnija sopstvena kontradiktornost.
2016 09 08
Irena pitanje je odavno misterija x-)
2016 09 08
Hahahaaaa, za fakultete, razna mora.. Milion puta sam dobila takvu por. Skupljam pare za more. Vazi,vazi 😂😂> NatySd: > Pa kad njima treba onda rade, kako ne razumete to? :') > Zasto bi one davale pare? > E a kada se vi interesujete za njihov predmet, tada su im pare preko potrebne, za fakultete razne, za mora..... :
2016 09 08
Ja razumem da joj se ne svidja nista kod mene, ili vec nesto takvo. Ali te ruzne fazone ne trpim. Znam da nije po pravilima, ali rado bih joj dala negativnu 😑
2016 09 08