Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pomoc! Koliko je potrebno vremena da novac uplacen u posti legne na racun u banci?

Izvinjavam se ali nisam znala koji je adekvatam forum za ovo pitanje, ali neka mi adminka obrise temu ako sam pogresila. Naime, jedna devojka mi je uplatila novac u posti u petak u pola 5 ali mi jos nije legao? Poslala mi je i sliku uplatnice i sve, al novca jos uvek nema. Da li neko zna kako ovo funkcionise sa postom? Dosad mi je kasnio novac jedan dan, al ovo je vec malo previse Unapred hvala svima, pozdrav za sve divne clanice :-)
2016 09 12
Pošto je uplatila u petak popodne, pa te je ''navatao'' vikend, trebalo bi danas u toku dana da ti legne novac, desi se nekad to... :)
2016 09 12
Mislim da bi trebalo da prodje danas do 12h, uplate iz poste najsporije prolaze ... jednom mi je uplaceno takodje u petak popodne i proslo je tek u ponedeljak oko 12-13 h koliko se secam... ( odavno je bilo , pa ne znam bas tacno )
2016 09 12
Moze da se desi cak i sutra da ti prođe uplata...uglavnom prođe u ponedeljak...ali nekad se cak desi i da bude utorak.
2016 09 12
Ako u posti uplati pre 12h prolazi isti dan.Uplate koje su kasnije prolaze nakon 2 radna dana.. :)
2016 09 12
Hvala; nisam znala da posta po tom sistemu funkcionise. :-) Evo malo pre je legao novac, napokon :-)
2016 09 12
> HelloKittty: > Izvinjavam se ali nisam znala koji je adekvatam forum za ovo pitanje, ali neka mi adminka obrise temu ako sam pogresila. > Naime, jedna devojka mi je uplatila novac u posti u petak u pola 5 ali mi jos nije legao? Poslala mi je i sliku uplatnice i sve, al novca jos uvek nema. > Da li neko zna kako ovo funkcionise sa postom? Dosad mi je kasnio novac jedan dan, al ovo je vec malo previse > Unapred hvala svima, pozdrav za sve divne clanice :-) Da li je neko selo u pitanju? Ja zivim na selu,i uvek moram slikati i slati uplate,jer kasne nekad po dan al ne vise :/
2016 09 12
> jecapereca88: > > HelloKittty: > > Izvinjavam se ali nisam znala koji je adekvatam forum za ovo pitanje, ali neka mi adminka obrise temu ako sam pogresila. > > Naime, jedna devojka mi je uplatila novac u posti u petak u pola 5 ali mi jos nije legao? Poslala mi je i sliku uplatnice i sve, al novca jos uvek nema. > > Da li neko zna kako ovo funkcionise sa postom? Dosad mi je kasnio novac jedan dan, al ovo je vec malo previse > > Unapred hvala svima, pozdrav za sve divne clanice :-) > Da li je neko selo u pitanju? Ja zivim na selu,i uvek moram slikati i slati uplate,jer kasne nekad po dan al ne vise :/ Ne, devojka je u Nisu uplatila.. ja mislim da nije do lokacije gde je uplacen novac, nego do samog sistema funkcionisanja poste :-)
2016 09 12
U mojoj Posti je prenos novca u 16h... :)
2016 09 12
I meni se desavalo, nista neuobicajeno - u roku od max 48h prolaze uplate iz Poste. U 99% slucajeva je odmah, ali nekad se zalomi da kasni. Preko banaka je uvek odmah.
2016 09 13
> HelloKittty: > > jecapereca88: > > > HelloKittty: > > > Izvinjavam se ali nisam znala koji je adekvatam forum za ovo pitanje, ali neka mi adminka obrise temu ako sam pogresila. > > > Naime, jedna devojka mi je uplatila novac u posti u petak u pola 5 ali mi jos nije legao? Poslala mi je i sliku uplatnice i sve, al novca jos uvek nema. > > > Da li neko zna kako ovo funkcionise sa postom? Dosad mi je kasnio novac jedan dan, al ovo je vec malo previse > > > Unapred hvala svima, pozdrav za sve divne clanice :-) > > Da li je neko selo u pitanju? Ja zivim na selu,i uvek moram slikati i slati uplate,jer kasne nekad po dan al ne vise :/ > Ne, devojka je u Nisu uplatila.. ja mislim da nije do lokacije gde je uplacen novac, nego do samog sistema funkcionisanja poste :-) Verovatno reko da se javim znam da moja tako funkcionise ,neki cudan sistem :) mada neko rece mozda i zbog vikenda sto je zakacio al bitno da ti je uplaceno i da je ok sve ❤
2016 09 13