Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREVARANT NEVIDJENI!!!BRANKA BJEKIC,SIRIG.

U PITANJU JE BILA RAZMENA,POSLALA SAM DVA DUKSA I ZIMSKU JAKNU U ZAMENU ZA DRUGU JAKNICU,JUCE JE TREBALO DA STIGNE PAKET AL EVO DO SAD NISTA.NADAM SE OPET DA CE STICI.NAJGORE JE TO STO SAM ZA PRIJATELJE PORUCILA KNJIGE ZA 6.RAZRED I LEPO JOJ OBJASNILA STA DA POSALJE ONA JE POSLALA DVE A DVE NEMAJU VEZE SA ONIM STO SAM PORUCILA.SAD JA ISPADOH PREVARANT,JER SAM ZBOG NJE PREVARILA PRIJATELJE!!!
2016 09 14
nije mi zbog stvari,imam tonu garderobe ali da me zezne ovakva kreatura,tuzno :')
2016 09 14
> malena035: > nije mi zbog stvari,imam tonu garderobe ali da me zezne ovakva kreatura,tuzno :') kreaturaaaaaaa :') :') :')
2016 09 14
Iznova se iznenadim i zacudim koliko pokvarenjusa se nakotilo na ovom sajtu!?! Devojke, stvarno mi je zao sto ste ostale bez svojih stvari, nadam se da ce ovo djubre biti uklonjeno sa sajta a moj predlog vam je da ubuduce, kada su u pitanju clanice sa manjim brojem utisaka, jednostavno insistirate da prve dobijete paket kako bi izbegli slicne situacije ovoj koja vam se desila... :(
2016 09 14
> bebabubica: > Iznova se iznenadim i zacudim koliko pokvarenjusa se nakotilo na ovom sajtu!?! > Devojke, stvarno mi je zao sto ste ostale bez svojih stvari, nadam se da ce ovo djubre biti uklonjeno sa sajta a moj predlog vam je da ubuduce, kada su u pitanju clanice sa manjim brojem utisaka, jednostavno insistirate da prve dobijete paket kako bi izbegli slicne situacije ovoj koja vam se desila... :( ja sad neko vreme necu ni raditi razmene :/ ma bilo sta je bilo njen obraz
2016 09 14
Razumem te skroz, zbog ovakvih djubrusa izgubis poverenje totalno. Nema ta obraz, ona ima djon, jer da ima obraza, imala bi i svest o tome da je postenje ono sto gradi obraz.
2016 09 14
Vidim ja poznat naziv profila,razmišljam ko je u pitanju,ali ne ide...kad sam ušla da pogledam stvari,prepoznam o kome se radi.Dotična se kod mene raspitivala za zimsku jaknu,novu novcatu sa etiketom čija je cena bila 2000,ponudi mi 1700 i ja reko ok ajde,ali...kad sam joj saopštila da šaljem tek nakon uplate prestala je sa oglašavanjem.Verovatno je i tu htela neku prevaru da napravi! Ne vredi joj blok kad će ponovo napraviti profil i nastaviti sa prevarama!
2016 09 14
Kad vidim kakvi mediokriteti haraju ovim sajtom, mnogo se smorim. Neverovatno ali svaki put kad neko izbaci sliku prevaranta uvek su to neke osobe cudnog izgleda i poziranja, gde bukvalno iz slike mozes da zakljucis da nesto nije ok sa doticnom osobom... Setite se samo cuvene Dragane M., Sanje, Milijane i ostalih prevaranata...sve su to bili neki sumnjivi likovi. Zao mi je sto vam se to desilo, ali izgleda da ovde treba biti bas oprezan pri saradnji sa clanicama sa malo utisaka.
2016 09 14
Iskreno prvi put mi se desilo ovako nesto,ja ne bi to mogla da uradim pa da znam da cu gola da idem ulicom.Nije mi zao stvari,gledam to kao da sam dala Crvenom Krstu,ali mi je zalosno sto me je neko zeznuo na takav nacin.Jos sam uzela od nje knjige za devojcicu koja nema i tu me je zeznula poslavsi knjige koje nemaju veze sa onim sto sam trazila.Zar to nije skot,da naplati nesto sto nisam trazila.Htela sam ljudima da ucinim jer nemaju a ona idiot sad jede pare od ljudi koji mozda nisu jeli da bi odvojili cerki za knjige.Ispada da sam ih ja prevarila oni sa njom nemaju nista.Sad cu ja da vratim ljudima pare,dabogda svecu za najdraze da kupi.Eto.Nek sam prosta ali to joj zelim.Pa neka i dalje uzima od sirotinje,prokleta bila.
2016 09 14
Ajoooj jel ovo neko dete ?? :@
2016 09 14
Sto bi nas narod rekao...pljunem te u celo kad obraza nemas...jbt za sta se ljudi sramote i blamiraju :/
2016 09 14
> Snezana123: > Sto bi nas narod rekao...pljunem te u celo kad obraza nemas...jbt za sta se ljudi sramote i blamiraju :/ E bravo, mene zanima samo kako ih nije sram sebe samih i dece, porodice i kako se ne plase Boga, ovde se svasta nakotilo.
2016 09 14
> malena035: > Iskreno prvi put mi se desilo ovako nesto,ja ne bi to mogla da uradim pa da znam da cu gola da idem ulicom.Nije mi zao stvari,gledam to kao da sam dala Crvenom Krstu,ali mi je zalosno sto me je neko zeznuo na takav nacin.Jos sam uzela od nje knjige za devojcicu koja nema i tu me je zeznula poslavsi knjige koje nemaju veze sa onim sto sam trazila.Zar to nije skot,da naplati nesto sto nisam trazila.Htela sam ljudima da ucinim jer nemaju a ona idiot sad jede pare od ljudi koji mozda nisu jeli da bi odvojili cerki za knjige.Ispada da sam ih ja prevarila oni sa njom nemaju nista.Sad cu ja da vratim ljudima pare,dabogda svecu za najdraze da kupi.Eto.Nek sam prosta ali to joj zelim.Pa neka i dalje uzima od sirotinje,prokleta bila. Brate kako god da je glupo je kleti.
2016 09 15
> malena035: > Iskreno prvi put mi se desilo ovako nesto,ja ne bi to mogla da uradim pa da znam da cu gola da idem ulicom.Nije mi zao stvari,gledam to kao da sam dala Crvenom Krstu,ali mi je zalosno sto me je neko zeznuo na takav nacin.Jos sam uzela od nje knjige za devojcicu koja nema i tu me je zeznula poslavsi knjige koje nemaju veze sa onim sto sam trazila.Zar to nije skot,da naplati nesto sto nisam trazila.Htela sam ljudima da ucinim jer nemaju a ona idiot sad jede pare od ljudi koji mozda nisu jeli da bi odvojili cerki za knjige.Ispada da sam ih ja prevarila oni sa njom nemaju nista.Sad cu ja da vratim ljudima pare,dabogda svecu za najdraze da kupi.Eto.Nek sam prosta ali to joj zelim.Pa neka i dalje uzima od sirotinje,prokleta bila. Brate kako god da je glupo je kleti.
2016 09 15
> MilkaMilka: > > Snezana123: > > Sto bi nas narod rekao...pljunem te u celo kad obraza nemas...jbt za sta se ljudi sramote i blamiraju :/ > E bravo, mene zanima samo kako ih nije sram sebe samih i dece, porodice i kako se ne plase Boga, ovde se svasta nakotilo. Ali opet zastooo?nekako bih je i razumela da nema nesto sto joj je preko potrebno za zivot i ne ume drugacije pa ajde i taj nacin dolazi u opciju...ali ovako zasto?!?da bi na sebe navukla par krpica...nije bolest sve sto boli :)
2016 09 15
1 2 3