Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sindrom 'DRAGA"

DRAGE moje clanice, ja vas preklinjem, prestanite da me oslovljavate sa *draga*. Mislim da svaki put dobijem ospice kad to procitam i osoba mi istog trenutka postane odbojna. Uglavnom clanice koje zele neko snizenje poruku zapocnu tako. Neko je mozda samo ljubazan, dok se neko samo uvlaci u ... Ne znam da li ovo samo mene nervira. :( Neke clanice u opisu predmeta i profila imaju *BEZ RAZMENE*, *SAMO PRODAJA*, a ja cu poceti da pisem: NE DRAGAJ ME MOLIM TE :')
2016 09 14
Onima koje >dragaju< uzvrati istom merom, >dragaj< i ti. :') :') :')
2016 09 14
Ovde je to globalna pojava koja postoji od kad postoji i ovaj sajt, a ja sam bas dugo na njemu. Cesto clanice zeleci da komunikaciju ucine pristupacnijom i prijatnijom upotrebljavaju taj izraz. Ne vidim nista lose u tome, to je sve stvar ukusa :-) Meni te sto traze popuste i razmene napisu samo: "razmena" cesto i bez upitnika ili "da li moze za.." i uglavnom lupe neku bas nisku cenu, ili ove sto traze dodatne mere ili slike pa ne umeju ni da kazu hvala. Tako da nema pravila :-)
2016 09 14
ej a znas da je meni i u zivotu uzrecica "draga" i "ljubavi" :') :') :') dragaaaaaaa :D
2016 09 14
HelloKittty ljubac za vas oboje <3 <3
2016 09 14
Meni to deluje izvestaceno, narocito upuceno nekom koga ni ne poznajes, a i u vecini slucajeva znaci sve osim 'draga'. Ali isto ne znaci da cu se sad raspravljati sa svakim ko tu rec upotrebljava, ja je ne koristim i to je to :)
2016 09 14
> 11Ivana11: > HelloKittty ljubac za vas oboje <3 <3 Hvala mila :-) ljubimo i mi tebe <3
2016 09 14
> DaadaaNaanaa: > Meni to deluje izvestaceno, narocito upuceno nekom koga ni ne poznajes, a i u vecini slucajeva znaci sve osim 'draga'. Ali isto ne znaci da cu se sad raspravljati sa svakim ko tu rec upotrebljava, ja je ne koristim i to je to :) Bas tako, sve je stvar ukusa. Ne smeta mi da me oslovljavaju kako god da zele samo da je komunikacija kulturna :-)
2016 09 14
A sta mislite da imamo Ekrema pa da nam svima govori "bate" :D
2016 09 14
Ne obracam se sa "Draga" jer, eto tako, nemam tu naviku :-)... Da, obracaju mi se sa draga i mila ali meni to zaista ne smeta jer bolje i tako nego "rusilacki" i "cizmaski"... Da li obracanje sa "Draga" u pozadini ima prizvuk necega drugog, ne zanima me, sve dok je komunikacija dobra. Uostalom, toliko smo zatrpani vulgarnostima koje nam svaki dan "iskacu" iz TV-a, stampe, itd....tako da to "Draga" u neku ruku zvuci kao muzika za usi :-)
2016 09 14
> HelloKittty: > > DaadaaNaanaa: > > Meni to deluje izvestaceno, narocito upuceno nekom koga ni ne poznajes, a i u vecini slucajeva znaci sve osim 'draga'. Ali isto ne znaci da cu se sad raspravljati sa svakim ko tu rec upotrebljava, ja je ne koristim i to je to :) > Bas tako, sve je stvar ukusa. Ne smeta mi da me oslovljavaju kako god da zele samo da je komunikacija kulturna :-) Pa to, meni se ne dopada, ne upotrebljavam tu rec, ali isto tako necu da crknem ako me neko oslovi sa 'draga'. Dok god smo kulturni :)
2016 09 14
> SMprodajarobe: > Neke clanice u opisu predmeta i profila imaju *BEZ RAZMENE*, *SAMO PRODAJA*, a ja cu poceti da pisem: NE DRAGAJ ME MOLIM TE :') Sviđa mi se ideja :')
2016 09 14
Ne vidim nista lose u tome, bolje je da tako zapocnem konverzaciju, nego kao neki: 'Ej moze razmena' Ne dozvoljavam da mi se obracaju ulicarski "EJ", kako u privatnom zivotu, tako i ovde i bilo gde. Bez obzira sto se ne poznajemo, mislim da je obracanje sa "Draga" stvar postovanja, a ne "cmarenje" i ulizivanje.
2016 09 14
Ja volim sve to draga,mila,cico,duso,ljubavi....jer sve te reci upotrebljam i sama..kad zapocinjem konverzaciju ..smatram da je to ok,dok mi nije ok ,da neko ko ti uskoci u poruke i nebira reci ej,ajde brzo ,moze razmena,iscima za mere ,duzine ,i sto stvari i tako nestane ...bez hvala il bilo kojeg odgovora,nisam u mogucnosti sad,neodgovara,nista neodgovori..samo nestane,to me mnogo nervira..meni nije tesko da odg na bilo koju poruku :) smatram to pristojnim mada da ne skrecem sa teme ... Meni odgovara i lepo mi je kad kaze neku od navedenih reci ,slobodno me dragajte,cickajte,mackajte ..😀❤
2016 09 14
Neki ljudi su samo umiljatiji I pristupacniji po prirodi, te su im te uzrecice deo svakodnevnice, a verujem da ni same ne obracaju paznju na to kada I kome ga kazu. Ne vidim nista lose u tome. U "pravom" zivotu ne volim to da cujem, smeta mi, ali ovde ne. Uglavnom je to nacin ljubaznosti mnogima. Pristupacnost, sto rece neko. Mislim da je mnogo gore to sto mnogi ne znaju da kazu "Izvoli", "Hvala" , "Nema problema", to sto mnogi prodaju iscepano a tvrde da je novo, to sto vracaju pakete, lazu I mazu... Na ovom sajtu ima zaista puno problema, ja mislim da je potrebno da podvucemo crtu negde, a to bi bilo kod slobodnog izrazavanja svake osobe, na koju svaka ima prava. Ljudima ocigledno sve smeta.
2016 09 14
1 2 3 4 5 ... 7