Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sindrom 'DRAGA"

> jecapereca88: > Ja volim sve to draga,mila,cico,duso,ljubavi....jer sve te reci upotrebljam i sama..kad zapocinjem konverzaciju ..smatram da je to ok,dok mi nije ok ,da neko ko ti uskoci u poruke i nebira reci ej,ajde brzo ,moze razmena,iscima za mere ,duzine ,i sto stvari i tako nestane ...bez hvala il bilo kojeg odgovora,nisam u mogucnosti sad,neodgovara,nista neodgovori..samo nestane,to me mnogo nervira..meni nije tesko da odg na bilo koju poruku :) smatram to pristojnim mada da ne skrecem sa teme ... Meni odgovara i lepo mi je kad kaze neku od navedenih reci ,slobodno me dragajte,cickajte,mackajte ..😀❤ Potpuno se slazem :) Lepse je tako zapoceti komunikaciju ♥
2017 02 19
> SMprodajarobe: > DRAGE moje clanice, ja vas preklinjem, prestanite da me oslovljavate sa *draga*. > Mislim da svaki put dobijem ospice kad to procitam i osoba mi istog trenutka postane odbojna. > Uglavnom clanice koje zele neko snizenje poruku zapocnu tako. Neko je mozda samo ljubazan, dok se neko samo uvlaci u ... > Ne znam da li ovo samo mene nervira. :( > Neke clanice u opisu predmeta i profila imaju *BEZ RAZMENE*, *SAMO PRODAJA*, a ja cu poceti da pisem: NE DRAGAJ ME MOLIM TE :') UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU GDE ME NADJE JA ORGANSKI NE PODNOSIM KAD MI NEKA PRODAVACICA KAZE DRAGA..... ulazim ja skoro tamo u prodavnicu i ona meni zdravo draga onim cvrkutavim glasom,ja krenem da se smejem onako za sebe a ona meni pa sta je smesno,ja reko pa to draga mila slatka ko da smo najrodjeniji../ Ona meni pa sta da kazem dobar dan izvolite.. Ja reko:pa to;) hahahahahah Al ozbiljno koliko mene to iritira recimo negde prviput udjem i ko da mi je najrodjenija ma majka da mi je i jos oni iritanti pozitivni glasici...Brate mrs..Mrzim lazne emocije..
2017 02 25
Meni ne smeta kada me neka devojka/zena ovde pita ili posalje poruku sa tim draga to mi je sasvim okej i mislim da te clanice ne misle nista lose bas naprotiv. Medjutim smeta mi kada odem u prodavnicu, na pijacu ili neko vec trece prodajno mesto pa me tu pocnu spopadati i oslovljavati sa draga,sreco,mila samo kako bi mi uvalili svoju robu tu vec ludim :D
2017 02 25
Meni nikad nije bilo jasnoi kako prodavci ne kontaju da je to odbojno vise puta sam odustajala od razgledanja zbog prevelike napadnosti prodavca...
2017 02 26
Vidi sta imam, super ti je ime. :)
2017 03 06
Hvala,jos bolja mi je ponuda XD
2017 03 09
Hvala,jos bolja mi je ponuda XD
2017 03 09
Užasno izveštačeno. Ne upotrebljavam nikad, ali mi ne smeta kad mi se tako obrate. Malo transfer blama, ali zamislim neku tetku kako to govori i onda mi smešno. :')
2017 03 09
Omg... Samu sebe uhvatim par put sa recju draga :D... Sta je tu lose, ovde sam da prodajem i kupujem, ne da raspravljam o necijim navikama sto se vokabulara tice o:)
2017 03 09
Thumbs up draga ;)
2017 03 09
Hahaha, ne mogu da verujem da je neko zapoceo ovu temu. I ja licno ne volim da me tako oslovljavaju. Uglavnom tako zapoceta konverzacija se ne zavrsi saradnjom :)
2017 03 12
1 2 ... 5 6 7