Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sindrom 'DRAGA"

Val, znas sta? Bas me briga. :")
2016 09 20
E bas! 8-) <3
2016 09 21
:') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') U brzini čitam i pitam se šta ovo Olga piše :o "nekima smetalo obraćanje sa POSTOVIMA".......a ne poštovana...ja pročitala, Olga se obraća postovima....bože, rekoh, ma kako se tobraća postovima....vraćam se 2-3 puta na post i tek kod Valeri primetih šta je Olga napisala :') :') :') :') :') :') E juče mi se svašta nešto izdešavalo, tako da mi ne zamerite...nije tema za to...al ajd samo da nagovestim....UJEO ME PAS LUTALICA . Ništa strašno, ali sam celu noć provela po infektivnoj i urgentnom kod hirurga i ortopeda i slikali mi dupe (mislim - gluteus) i svi su gledali moju zadnjicu i otiske zuba i merili i svašta i ostavite me na miru :') :') :') :') :') :') Kuca nije ništa kriva. Mislila sam da će oni čovci što me maltretiraju pregledima da me izujedaju.
2016 09 21
Hahahahahahaha hahahahahahaha hahahahahahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2016 09 21
Samo vi smejte,a moj podliv je 5x5, precizno izmereno od strane, infektologa, hirurga, ortopdeda, pandura....ček, dal još neko beše... :') Dva zuba, to jest useknuća, koja povremeno krvare....eh živote :') :') :') :')
2016 09 21
Nemojte samo da ubacim CD i objavim fotografiju 8-)
2016 09 21
> emushka: > :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') > U brzini čitam i pitam se šta ovo Olga piše :o > "nekima smetalo obraćanje sa POSTOVIMA".......a ne poštovana...ja pročitala, Olga se obraća postovima....bože, rekoh, ma kako se tobraća postovima....vraćam se 2-3 puta na post i tek kod Valeri primetih šta je Olga napisala :') :') :') :') :') :') > E juče mi se svašta nešto izdešavalo, tako da mi ne zamerite...nije tema za to...al ajd samo da nagovestim....UJEO ME PAS LUTALICA . > Ništa strašno, ali sam celu noć provela po infektivnoj i urgentnom kod hirurga i ortopeda i slikali mi dupe (mislim - gluteus) i svi su gledali moju zadnjicu i otiske zuba i merili i svašta i ostavite me na miru :') :') :') :') :') :') > Kuca nije ništa kriva. Mislila sam da će oni čovci što me maltretiraju pregledima da me izujedaju. :') :') :') :') E Guzojla pa gde tvoja guza da strada :'( :') a joj pa jesi li je osigurala :') :') ...ako podneses tuzbu, mozda dobijes odstetu u iznosu od 150000 dinara 8-)
2016 09 21
sad vise nisi dragojla nego guzojla 5x5 :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :') :') :') :') :') :') :') :') :') dragojla ko tebi jos nije zinuo u zadnjicu?????????? covece sve muski :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :') :') :') :') :') :') :') a smejem se od vina ,lupilo me jos u subotu :P :,'(
2016 09 21
:') :') :') :') :') :') verujte da sam mu lepo govorila "Bred Dragi...jeste da smo se posle mnogo godina lutanja i traganja, konacno nasli ....i sex nam je fantastican...ali cuvaj brak dragi...cuvaj Andju..." :') :') :') :') :') Nije vredelo....rekao mi je "Val...Valeri... niko kao ti " :') :') :') :') :') :') ....najverovatnije cu napustiti Moje Krpice...Holivud me zoveeee :') :') :') :') :') :')
2016 09 21
Rasturačice divnih holivudskih brakova :') :') :') :') :')
2016 09 21
> Valerina: > :') :') :') :') :') :') verujte da sam mu lepo govorila "Bred Dragi...jeste da smo se posle mnogo godina lutanja i traganja, konacno nasli ....i sex nam je fantastican...ali cuvaj brak dragi...cuvaj Andju..." :') :') :') :') :') > Nije vredelo....rekao mi je "Val...Valeri... niko kao ti " :') :') :') :') :') :') ....najverovatnije cu napustiti Moje Krpice...Holivud me zoveeee :') :') :') :') :') :') :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2016 09 21
> emushka: > Rasturačice divnih holivudskih brakova :') :') :') :') :') Ja rasturacica?! ]:( Ja sam mu bre infuzija! Dok je Andja surfovala po belom svetu, ja sam ga tesila u mojoj posteljini koju sam kupila na Moje Krpice :') :') :') :') :') :')
2016 09 21
hehhheehhehehehehehee , ja sam ga tesila u mojoj posteljini koju sam kupila na Moje Krpice 😂 😂 😂 😂 😂 😂 umirem valerina :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :') :') :') :') :') :') :') :') nemoj vise oplakacu ceo dan :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :') :') :') :') :') :') :') brate udjem u prodavnicu smejem se,ljudi gledaju..recice zrela je ova za lazu il sto vrscani kazu za ispod brega (isto sto i laza) :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :'( :'( :'( :'( :'( :') :') :') :') :') :')
2016 09 21
Pa kako da te oslovim ako ti je profilno ime na primer ''kuca stara '' figurativno receno. ''Zdravo kuco stara ,ja bih ..blah ,blah ...'' Mislim bez ljutnje ali kako da te oslovim drugacije ,nego ''draga '' ,jer mi vise lezi ta kultura kada vec ne znam necije pravo ime , nego oslovljavati sa profilnim imenima ,koje morate priznati ima katastrofalnih . To je sad' vec licni izbor.
2017 02 08
Ne volim preterano taj izraz, ali sam uhvatila sebe kako sam ga pokupila ovde, mada se trudim da ga ne koristim :D U svakom slučaju mi ne smeta u suštini kad me neko tako oslovi...
2017 02 12
1 2 ... 4 5 6 7