Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sindrom 'DRAGA"

Olgaaaaaaa reeeekniii draaaaagaaa :') :') :') :')
2016 09 16
Pa da se svi dragujemo :') :') :') :') Ali niko me ne draguje kao vi sa foruma :') :') :') :')
2016 09 16
> OlgaAN: > reci olga da se otkotrljam sa sve krevetom > 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 > Taman sam htela da ga reknem, al' sad necu...treba da mi se polomis, pa sta cu onda :P :') :') :') samo reci ,stavljam opremu kaciga na glavu ,ostalo nece sve je mekano :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2016 09 16
> emushka: > Pa da se svi dragujemo :') :') :') :') > Ali niko me ne draguje kao vi sa foruma :') :') :') :') dragojla <3 <3 <3 <3 emus krstim te u dragojlu :D <3 :') :') :') :') :') :') :')
2016 09 16
Dragojla...pa dobro, bolje nego Guzojla :') :') :') :') :') <3 _______________________________________________________________________________________ Majko moja, sta uradismo od teme, ja se izvinjavam autoru. ____________________________________________________________________________________________ P.S. Andja je kriva za sve! 8-)
2016 09 16
Možeeeeeeee!!!! Baš mi se svidja: Dragojla :D ..ali kada izgovarate, bez akcentovanja molim....lagano i razvučeno svaki slog...da zareži ono DRA...GOJ...LA..... :') :') :') Može i Guzojla :') I ja se izvinjevam autoru teme ;) Nema Val, verovatno je draguje onaj njen, kako se zvaše, neko nebitan, nije ni važno 8-)
2016 09 16
hahhahahahahahahahaa,kad mi dajte inspirejsn da lupetam.... :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') guzojla :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :') :') :') :') :') ajmeeeee x-) autoru se i ja izvinjavam :")
2016 09 16
:D :D :D evo me, ma Ema zadrzah se u lokalu na Ribarcu sa Al Pacinom i Kijanu :') :') :') :')malo smo razmenili iskustva...ono..znas...razgovarali :P ...jao sto vole Srbiju :D i na kraju sam ja Guzojla :-) nadenula Al Pacinu ime Manojle, Kijanu Dragojle :D :D :D i muzicari nas ispratili sa pesmomLole Manojle di-gi-di-gi Dragojle..... Ojha! :') :') :') :') :') :') Izvinjavam se autoru teme , oprosti mi Draga ne znam sta radim :* :* :* <3 <3 <3
2016 09 17
> Valerina: > :D :D :D evo me, ma Ema zadrzah se u lokalu na Ribarcu sa Al Pacinom i Kijanu :') :') :') :')malo smo razmenili iskustva...ono..znas...razgovarali :P ...jao sto vole Srbiju :D i na kraju sam ja Guzojla :-) nadenula Al Pacinu ime Manojle, Kijanu Dragojle :D :D :D i muzicari nas ispratili sa pesmomLole Manojle di-gi-di-gi Dragojle..... Ojha! :') :') :') :') :') :') Izvinjavam se autoru teme , oprosti mi Draga ne znam sta radim :* :* :* <3 <3 <3 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 hit hit hit nas je bas nesto uhvatilo...😂😂😂😂😂😂😂😂😂 pa kaze dragojle guzojle 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2016 09 17
:') :') :') :') :') :') pa kaze Lole Manojle di-gi-di-gi Jecojle :') :') :') opa opa opa opa :') :') :')
2016 09 17
Oprostite joj molim vas, voli malkice da cvrcne ;) Ništa strašno, čašica vinca i njoj je to dovoljno :')
2016 09 17
> Valerina: > :') :') :') :') :') :') pa kaze Lole Manojle di-gi-di-gi Jecojle :') :') :') opa opa opa opa :') :') :') joooooooj valerina idi bre :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :') daj mi malo vinojle pa cu zapalim cigojle :P :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2016 09 17
> emushka: > Oprostite joj molim vas, voli malkice da cvrcne ;) > Ništa strašno, čašica vinca i njoj je to dovoljno :') opaaaaaa dragojla ti bih da cvrca sa levo na desno il sa desna na levo?? sad ga cepni iz kuka..hop hop hop :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :')
2016 09 17
:') :') :') :') :') :') :') :') idite bre pa ja idem ulicom"nakacena" na mobilni i smejem se citajuci vas :') :') :') :') :') :') Ejmi, Olga, Jeco , dodjite kod mene u goste :* :* :* vodim vas u Sr.Karlovce da probate i vidite sta je vino :D :D i da Ejmi nacvrcamo :D :D :D :* :* :*
2016 09 17
:') :') :') :') :') :') :') :') Vazi, Val :* ....da nacvcamo Ejmi, a i ja sad mogu u alkose, posto vise nisam drogos :') :') Jeci vino ni ne treba, ona pada s kreveta i kad nije nacvc x-)
2016 09 17
1 2 3 4 5 6 7