Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sindrom 'DRAGA"

> Wesna90: > Onima koje >dragaju< uzvrati istom merom, >dragaj< i ti. :') :') :') :')
2016 09 14
Bože dragi, da mi zasmeta ako mi se neko obrati sa "draga" :o Sasvim mi je ok. Lep pristup nekoga ko ume da komunicira preko tastature.
2016 09 14
Hahaha ja sam devinitivno to "draga" preuzela od ostalih clanica.. sad sama sebe hvatam kako pocinjem poruku sa draga.. ma sta fali kao da.je.to nesto lose, ali stvarno vecina koristi :D
2016 09 14
"Draga" je ništa naspram "Cico ili CICI" , ne znam za vas ali u Nišu su jedno vreme svi svima bili CICE i ja sam mogla da poludim ladno kada me neko tako oslovi!!!!!!!!!!!! Uđem u butik "CICO" ALOOOO ne zovem se CICAAAAAA :D tako da mi "Draga" nije ništa, see normal dođe :)
2016 09 15
Jedna je Draga, Draga Mašin! Htela sam da napišem u opisu profila NE ZOVI ME DRAGA, al mi bilo neprijatno, kontam, možda zaista postoji neka koja se ne folira već joj je takvo obraćanje prirodno o:)
2016 09 15
Rafaelo, ovo je draga sa malim "d" Kod mene je to prirodno, mada ga ne koristim baš često ;)
2016 09 15
Meni ne smeta to "draga", "mila", "lepa"ali skoro nikad ih ne upotrebljavam, mada desi se ponekad, uglavnom u pisanoj komunikaciji :") Ali kapiram da je nekome to odvratno kao recimo meni "dušo" ili još gore "ljubavi" (osim ako mi ne kažu mama ili dečko, eventualno baba, u svakom drugom slučaju mi je nekako stvarno neprijatno...). Ali mi je vrhunac gadosti bilo obraćanje sa "ĆURKO" tj u kontekstu "Eeeeejjj gde ste ćurkeeee", a bilo je moderno jedno vreme :s A sramota me i kad mi se neko obrati sa "mačko".
2016 09 15
Jaoj da MAČKoooo ahhaha fuj :D ,:)
2016 09 15
> emushka: > Rafaelo, ovo je draga sa malim "d" > Kod mene je to prirodno, mada ga ne koristim baš često ;) Ejmi, ti si toliko sjajna osoba da mozes da mi se obratis i sa Cici-Mici-Kici-Duso-Ruzo-Draga-Mila-Lila :D o:) :* <3
2016 09 15
Kad vec pominjes curke, ja sam mislila da je curke od cure pa kao tepanje neko, a ne u smislu - zivotinje.. Ko je to upotrebljavao pa da ga pitamo i cemu se tu zapravo radi? :)
2016 09 15
> DaadaaNaanaa: > Kad vec pominjes curke, ja sam mislila da je curke od cure pa kao tepanje neko, a ne u smislu - zivotinje.. Ko je to upotrebljavao pa da ga pitamo i cemu se tu zapravo radi? :) i ja sam mislila da je c bez kukice :')
2016 09 15
Meni je to "ćurke/ćurko" toliko ljakse izraz da mi je odvratno... Nije upotrebljavao niko meni preterano blizak da bi ušla u raspravu zbog toga, ali sam čula. Uopšte upotreba životinjskih imena u oslovljanju mi je bljak: kuco, maco, pile, prasence moje malo, gazelice, ždrebice, žabice, RIBO, konju... Čemu to?? "Guzo" takođe :s Ali ajde, to su već neki intimniji izrazi.
2016 09 15
> Rafaelo: > > DaadaaNaanaa: > > Kad vec pominjes curke, ja sam mislila da je curke od cure pa kao tepanje neko, a ne u smislu - zivotinje.. Ko je to upotrebljavao pa da ga pitamo i cemu se tu zapravo radi? :) > i ja sam mislila da je c bez kukice :') Ocigledno nije, Maja je cula, dakle, provereno - pri izgovaranju nema prostora za zbunjivanje :) A sto se teme tice, mislim da mi 'draga' ide na zivce jer sam to par puta cula uz 'gresis, ja sam pametna i sve znam' (ne tim recima, naravno, ali se na to mislilo). Ovako mi se jave u inbox i sa draga i sa mila uz upit i sl. i nije mi bio problem. Jednostavno zavisi kad i zasto se upotrebljava.
2016 09 15
Ma najbitnije je da covek bude prijatan i ljubazan, makar pisao sto puta "draga" i "mila", a ne kao neki koji nemaju ni osnovnu kulturu.. Meni je to skroz ok 😊 Fora je da niko nikoga ne prevari ni za sta, da saradnja prodje u najboljem redu, sve ostale je manje bitno.
2016 09 15
> MajaSchatz: > Meni je to "ćurke/ćurko" toliko ljakse izraz da mi je odvratno... Nije upotrebljavao niko meni preterano blizak da bi ušla u raspravu zbog toga, ali sam čula. > Uopšte upotreba životinjskih imena u oslovljanju mi je bljak: kuco, maco, pile, prasence moje malo, gazelice, ždrebice, žabice, RIBO, konju... Čemu to?? > "Guzo" takođe :s Ali ajde, to su već neki intimniji izrazi. QQQQQQQQQQQQQ ja ovo prvi put vidim - "guzo" :') :') :') :') :')
2016 09 15
1 2 3 4 5 6 ... 7