Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sindrom 'DRAGA"

> Valerina: > > emushka: > > Rafaelo, ovo je draga sa malim "d" > > Kod mene je to prirodno, mada ga ne koristim baš često ;) > Ejmi, ti si toliko sjajna osoba da mozes da mi se obratis i sa Cici-Mici-Kici-Duso-Ruzo-Draga-Mila-Lila :D o:) :* <3 Isto draga (ups - draga) možeš da me zoveš i guzo :') MajaSchatz me slatko nasmejala :') :') :')
2016 09 15
> emushka: > > Valerina: > > > emushka: > > > Rafaelo, ovo je draga sa malim "d" > > > Kod mene je to prirodno, mada ga ne koristim baš često ;) > > Ejmi, ti si toliko sjajna osoba da mozes da mi se obratis i sa Cici-Mici-Kici-Duso-Ruzo-Draga-Mila-Lila :D o:) :* <3 > Isto draga (ups - draga) možeš da me zoveš i guzo :') > MajaSchatz me slatko nasmejala :') :') :') :') :') :') a znas li ti draga Ema da se meni Bred Pit obraca sa "Muzo moja..." :') :') :')
2016 09 15
Lažeš?! Jel si ga pitala nekada, ako si njegova muza, šta ga to najviše inspiriše kog tebe. Ti kao "ti", tvoje zelene oči ili ....nešto treće, malo niže :-)))))
2016 09 15
Ma jok! Pa gde ja da lazem :P Ne znas ti Ema kako se ja odusevim kada mi Bred kaze " Vali...Valeri...niko me ne draguje kao ti" :') :') :') :') :')
2016 09 15
O božeeeeeeee, ima li te :') :') :') :') :') :') Ovo prvi put čujem: "Niko me ne DRAGUJE kao ti" :') :') :') :') :') Izvini Val, al kod mene bi odavno popio otkaz :')
2016 09 15
Ah sta cu Ema kad ga je Andja sutnula meni :D :D :D :D <3
2016 09 15
> Valerina: > Ma jok! Pa gde ja da lazem :P > Ne znas ti Ema kako se ja odusevim kada mi Bred kaze " Vali...Valeri...niko me ne draguje kao ti" :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2016 09 16
> OlgaAN: > > Valerina: > > Ma jok! Pa gde ja da lazem :P > > Ne znas ti Ema kako se ja odusevim kada mi Bred kaze " Vali...Valeri...niko me ne draguje kao ti" :') :') :') :') :') > :') :') :') :') :D :D :D <3
2016 09 16
:') :') :') :') :') :') :') :') :') Što mene niko ne DRAGUJE :') :') :') :') :') :')
2016 09 16
Grizem se za jezik, grizem se za jezik ....Olga budi fina, Olga budi fina.... :') :') :') :') :') :')
2016 09 16
Ma rekni ga pa kud puklo da puklo :') :') :') Znamo da si fina, samo ga rekni (da ga ja ne reknem, mene i onako ne shvataju baš ozbiljno) ;)
2016 09 16
> MajaSchatz: > Meni je to "ćurke/ćurko" toliko ljakse izraz da mi je odvratno... Nije upotrebljavao niko meni preterano blizak da bi ušla u raspravu zbog toga, ali sam čula. > Uopšte upotreba životinjskih imena u oslovljanju mi je bljak: kuco, maco, pile, prasence moje malo, gazelice, ždrebice, žabice, RIBO, konju... Čemu to?? > "Guzo" takođe :s Ali ajde, to su već neki intimniji izrazi. guzo heheeheheheheeheeh :') :') :') :') :') :') :') :') :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :') :') :') ovo je hit!
2016 09 16
> emushka: > O božeeeeeeee, ima li te :') :') :') :') :') :') > Ovo prvi put čujem: "Niko me ne DRAGUJE kao ti" :') :') :') :') :') > Izvini Val, al kod mene bi odavno popio otkaz :') draga emus <3 :")
2016 09 16
> OlgaAN: > > Valerina: > > Ma jok! Pa gde ja da lazem :P > > Ne znas ti Ema kako se ja odusevim kada mi Bred kaze " Vali...Valeri...niko me ne draguje kao ti" :') :') :') :') :') > :') :') :') :') reci olga da se otkotrljam sa sve krevetom :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2016 09 16
reci olga da se otkotrljam sa sve krevetom 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 Taman sam htela da ga reknem, al' sad necu...treba da mi se polomis, pa sta cu onda :P :') :') :')
2016 09 16
1 2 3 4 5 6 7