Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sindrom 'DRAGA"

AAAjme, nisam sve iscitala, nadam se da niste odlutale od teme...pa ako cu se drzati naslova , da kazem samo da mi je to DRAGA skroz ok, baca odmah konverzaciju na neku drugarsku stranu... tj ja bar tako dozivljavam to obracanje
2016 09 17
Sve sami anksiozni drogosi i alkosi :') Olga: "Jeci vino ni ne treba, ona pada s kreveta i kad nije nacvc" :') Divlop, sigurno jesmo, zato je otišla na ovu drugarsku stranu :)
2016 09 17
Ej drustvo :* hik ooo hik :D :D :D malo sam cvrcnula :-):-) zna li neko gde je levo :') :') :') Danas je bio rodjendan trznom centru Merkator....ooo koja su snizenja bila o:) o:) kupila sam divnu koznu jaknu i sexy ves 8-) ...znate...Drage moje...moram da budem na visini zadatka kada sa Bred Pitom izvodimo akrobacije na ljubavnom poligonu na Maldivima :') :') :') :') :') :')
2016 09 17
O bože ima li te, daj malo je urazumi, neka se smiroše ,:) ,:) ,:) I Maldivi joj se prividjaju :'(
2016 09 17
Ajde jedan selfi :") :") :") :") :") Da ne zaboraviš gde si bila :')
2016 09 17
:') :') :') :') :') :') :') :') :')
2016 09 17
Da se nije udavila, bog te maznuo :o
2016 09 17
Auuuuuuuuuuuu kako bih ga ja dragovala <3 <3 <3 <3 <3
2016 09 17
Ma zabole nju uvce...ubacuje li ona ubacuje :D Ovaj efektan dž-bluza da mi daš, tolerišemo ti ovde ispade i ko zna šta još :') Ako je ovo Bred ja sam Monika Beluči ]:(
2016 09 18
:') :') :') :') e draga ludice :*
2016 09 18
I još nam se plazi ]:(
2016 09 18
emushka Ako je ovo Bred ja sam Monika Beluči 👿 :,'(
2016 09 18
Bio je pre neki mesec dana clanak u Politici na tu temu:). U zemlji gde su "carice", "kraljice", "mackice", "majstore", rec "draga" najnormalnija:)) Recimo, meni se ne svidja kad mi nepoznata osoba se obraca na "Ti". Trudim se da ne obracam paznju na to.
2016 09 20
Secam se da je ovde nekom smetalo obracanje sa "postovana", koje ja najcesce upotrebljavam kad se obracam nepoznatoj clanici. Smeta mi prevara, muljanje i bezobrazluk, sve drugo moze, pa i "draga", "mila", "postovana" ..."guzo"?! ,:)
2016 09 20
> OlgaAN: > Secam se da je ovde nekom smetalo obracanje sa "postovana", koje ja najcesce upotrebljavam kad se obracam nepoznatoj clanici. > Smeta mi prevara, muljanje i bezobrazluk, sve drugo moze, pa i "draga", "mila", "postovana" > ..."guzo"?! ,:) E stvarno svasta! Kakva je to osoba kojoj smeta obracanje sa "Postovana"??? Pa to je deo jedne najnormalnije konverzacije....sada ispada da to za nekog nije cool, itd....stvarno svasta....
2016 09 20
1 2 3 4 5 6 7